keskiviikko 16. syyskuuta 2015

Vihdoinkin kuulumisia :)

Mä oon oikeasti pahoillani, että tämä blogi on jäänyt näin vähälle huomiolle. Mulla ei vaan meinaa aika riittää ja kun Facebookissa on tälle blogille se oma ryhmä, jossa n. 200 jäsentä, niin mun tulee päiviteltyä sinne kuulumisia. On niin paljon helpompaa!
Kaikki ei siellä kuitenkaan ole, joten pitäisi sitä vaan saada aikaiseksi kirjoitella tännekin. Lupaan yrittää parhaani.

Toinen syy miksi ei tule niin kirjoiteltua, on se, että kaikki on hyvin :D Kuulostaa oudolta, mutta juuri se negatiivisista asioista kirjoittaminen on ollut mulle ns. terapiaa, joka on helpottanut pahaa oloa. Ihan hirveää pitää sellaisia möykkyjä sisällään. Mä en siihen kykene ja sen takia tätä blogia oon kirjoittanut. Kaikki siitä ei ole tykännyt, mutta sille ei voi mitään. Mulla on oikeus kirjoittaa omista asioistani ja tunteista. Tottakai toisia loukkaamatta ja siihen olen pyrkinytkin. Aina se ei oo tunteiden myllerryksessä onnistunut, mutta olen sitä kyllä pyytänyt anteeksi asianomaisilta.

Mutta joo, niitä kuulumisia!

Eli asutaan nyt uudella paikkakunnalla ja kodissa ja ollaan kotiuduttu tyttöjen kanssa vallan mainiosti :) En oo katunut hetkeäkään tätä valintaa. Täällä on ystäviä ja ihan eri tavalla tekemistäkin.
Oon käynyt salilla ohjatuilla tunneillakin aina, kun vain on ollut mahdollista ja voi hyvänen aika miten hyvää se liikunta mielelle ja kropalle tekee! Ihanaa, että sai vihdoinkin itteänsä sen verran niskasta kiinni :D
Mulla on tippunut paino 4 kg siitä, kun tähän muutettiin, joten kyllä jotain tuloksia oikein jo näkeekin kropassa :) Jee jee!

Tytöt kasvaa ja kehittyy. Irene on nyt siis 2v 2 kk ja Alissa täytti just 9kk. Irene puhuu jo kovasti ja Alissa konttaa, kuin viimeistä päivää :D Irskulla meinaa olla kyllä vähän uhmaa päällä ja Alissa-ressu saa siitä välillä osansa. Mutta ne kuuluu asiaan ja luojan kiitos on ohimenevä vaihe :D
Nyt tytöt tossa kattelevat Titi-nallea, joten ajattelin tilaisuuteni tulleen kirjoittaa tänne. Mä oon ostanut niille näitä levyjä ja osaan kohta kaikki laulut ulkoa :D

Ida ja Aleksi käy kaksi kertaa kuussa kotona. Toinen käynti on 6 tunnin pituinen ja toinen on sitten yökyläily ja seuraavana päivänä vasta klo 18 vien takaisin, joten meillä on silloin tosi hyvin aikaa <3 Yökyläilyt on sujuneet muuten tosi hyvin, mutta nukkumaanmeno on aikamoista....Kun pitäisi saada 4 lasta nukkumaan yhtäaikaa, niin ei muuten ole helppo homma!! Idalla varsinkin on vaikeuksia tossa asiassa, mutta ymmärrän täysin.
Viimeksi nää pienemmät olikin Artun porukoilla isänsä kanssa yötä, että sain keskittyä isompiin ihan rauhassa ja silloin meni kyllä iltakin mukavasti :) Eli jatkossakin varmaan tehdään välillä niin. Tytöt tulee kuitenkin aamupäivällä sitten takaisin, joten keritään viettää kaikki yhdessä aikaa :) Ja päiväkäynneillä on pienemmät mukana kyllä, joten saavat sisaruksetkin kunnolla tutustua toisiinsa <3

Viime tapaamisella oltiin uimahallissa ja kyllä Irene on puhunut siitä ihan mahdottomasti. Aina kun Idasta ja Aleksista on puhe, niin siihen liitetään uiminen :D

Muutama kuva vielä loppuun, olkaa hyvät :)

23 kommenttia:

 1. onko tapaamisten lisäämisestä ollut puhetta? Jos kerran yötäkin ovat niin eiköhän tohon ihan hyvin vois lisätä pari tapaamista niin, et näkisitte joka viikko! :) asutko nyt samalla paikkakunnalla idan ja aleksin kanssa vai onko sinulla pitkä matka heidän luo? Miten vanhemmat lapset näkee isäänsä, onko sielläkin jo yötä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on ensi kuussa palaveri, joten silloin selviää miten tapaamiset jatkuvat :)

   Asun ihan viereisellä paikkakunnalla, tästä on vajaan puolen tunnin matka Idan ja Aleksin luo. Kovasti on helpottanut kyllä, kun ei ole pitkää automatkaa joka kerta!

   Isä ei ole missään vaiheessa halunnut lisää tapaamisia. Tapaa 3 viikon välein parin tunnin ajan sijaisperheessä. Uskon, että se jatkuu samalla kaavalla edelleen.

   Poista
 2. Kiva kuulla, että kaikki on hyvin. ompa mukava, että yökyläilyt ovat alkaneet. Kiitos, kun jaksoit kirjoitella kuulumisia.
  Tsemppiä arkeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Ja yritän kyllä päivitellä jatkossakin kuulumisia :)

   Poista
 3. jee hyviä kuulumisia! kaikkea hyvää teille :)

  VastaaPoista
 4. Hyvää joulua sinulle ja lapsille! Mitä kuuluu? Kirjoittele taas kun ehdit!

  VastaaPoista
 5. Hyvää joulua sinulle ja lapsille! Mitä kuuluu? Kirjoittele taas kun ehdit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ja oikein hyvää tulevaa uutta vuotta sulle :)

   Ja hyvää meille kuuluu. Oli aivan mielettömän mukava joulu ja myös Uuden vuoden aaton suunnitelmat on selvät. Hyvää ruokaa, iso porukka ja raketteja <3

   Mä kirjoitan taas pian :)

   Poista
  2. Ootko saanu sovittua tapaamisia useemmin? :)

   Poista
 6. Onko tämä blogi loppunut. Löysin vasta tämän, olisin kyllä tosi mieluusti jakanut tämän uuden tuttavuuden lukemista, jotenkin kivan oloinen blogi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei!
   En mä tätä oikeastaan lopettanut ole, vaikka postauksia ei nyt tulekaan. Katosi vaan inspiraatio ja aika meinasi loppua kesken. Nyt on tullut taas blogi useammin mieleen ja jospa tätä kohta alkaisi taas kirjoitella :)

   Poista
 7. No kuules koitappa ehtii kirjoittamaan, kuulumisia olisi kiva kuulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se nyt vaan ei oo niin helppoa, kun kadottaa inspiraation ja muutenkin!Mä oon halunnut olla itsekseni ja miettiä asioita. Paljon on tapahtunut asioita ja ei ollenkaan huonoja sellaisia :) Vaikea tätä on oikein selittää...

   Poista
  2. Mutta lupaan, että jotakin raapustan nyt ihan lähipäivinä. Ihan vaikka vaan sulle kuulumiseni kertoakseni ;)

   Poista
 8. Voi toivottavasti jaksat kirjoittaa taas pian :)

  VastaaPoista
 9. Mitä kuuluu? Kaksi vuotta sitten löysin blogisi, luin niin kauan kuin päivityksiä tuli ja joskus kommentoinkin. Nyt taas tulit mieleen pitkästä aikaa, tulin vilkaisemaan onko jotain uutta ilmestynyt tänne. Toivottavasti kaikki on hyvin.

  VastaaPoista
 10. Mitä kuuluu, sulle ja lapsille. En ole yli vuoteen käynyt blogisasi, mutta eipä näytä tekstiä sinä aikana juuri tulleenkaan. Jospa nyt muistaisin käydä useammin katsomassa, josko kirjoituksia olisi.

  VastaaPoista
 11. Hei, seurailin blogiasi kun vielä kirjoittelit. Olisi kiva kuulla, oletko saanut lapsesi takaisin? Toivottavasti.

  VastaaPoista
 12. Miten teillä menee? :)
  Joko oot saanut isommat lapset kotia tai edes useemmin tapaamisia? 😊

  VastaaPoista
 13. Hei!
  Miten teillä nykyisin menee?

  VastaaPoista
 14. Khám phụ khoa là һình thức kiểm tra bộ phận sinh dục nữ như: âm đạo, cổ tử cung,
  tử cung và buồng trứng… nhằm phát hіện những virus gây viêm nhiễm, các bệnh lây qua đường tình dục.
  Nhận tư vấn mіễn phí từ chuyên gia Đa
  Khoa Quốc Tế HCM: https://goo.gl/ziaf3E

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa :)