lauantai 27. kesäkuuta 2015

Uusi kaupunki


Nyt pitää kyllä jo välillä päivittää tänne kuulumiset, vaikka tuntuiskin ettei nyt aika riitä. Laitetaan riittämään! Täytyy nimittäin jo päästä ilmottamaan, että
täällä on kunnon muuttohulinat nyt alkamassa ;)


Me muutetaan siis lähemmäksi isompia lapsia,  ystäviä (joilla lapsia) ja paikkaan missä on paljon mahdollisia opiskelu/työpaikkoja. En vielä tiedä jatkanko sisustus-ja rakennusalaa vai toteutanko erään haaveen opiskelun suhteen. Saa nähdä :)


Nyt on elämä ja oma mieli siinä vaiheessa, että on aika ottaa askel eteenpäin ja mennä taas "ihmisten ilmoille". Aiemmin muutto kokonaan toiselle paikkakunnalle olisi tuntunut vaikealta. Ehkä siksi etten olisi jaksanut sitä lastensuojeluhässäkkää. Nyt mä oon kuitenkin todistanut olevani sanojeni mittainen ja huoli on poistunut. Nyt ei tarvitse ahdistuneena yrittää vakuuttaa viranomaiselle, että niissä papereissa on suurin osa ihan jonkun viranomaisen omia päätelmiä asioista. Hyvin uskotaan.


Mutta nyt on todisteita pitkältä ajalta ja monen viranomaisen taholta. Mitä mä sanoin!


Löysin aivan ihanan asunnon ja odotan ihan täpinöissäni, että pääsee sisustamaan!
Tosi nätti asunto ja kivalla alueella. Paljon omakotitaloja ja lapsiperheitä. Kävelymatkan päässä musiikkipainotteinen päiväkoti ja ala-aste.

Kelepoo!

Lasten yötapaaminen (eräs lukija kyseli) meni muuten tosi hyvin, vaikka yöllä vähän meinattiin heräillä :D <3 Mä haluan kertoa tästä vähän tarkemmin ja teen erikseen postauksen siitä heti, kun ollaan saatu muutto alta pois :)

Tässä vielä kuvaa asunnosta:


Hyvää viikonloppua! :)


2 kommenttia:

 1. Hei!
  Asunto näyttää tosi kivalta! Ja blogiasi on kiva lukea. 😄 Mukavaa kesän jatkoa! 🌞
  Jenni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni! :) Tää on tosi kiva asunto ja tuntuu jo niin meidän kodilta <3
   Oikein mukavaa kesän jatkoa sinne myös :)

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa :)