perjantai 29. toukokuuta 2015

YökyläilyäKyllä!
Ja yksi iso ilonaihe täällä on nyt se, että vihdoin lapset pääsevät yöksi kotiin! :) Ens kuun alkupuolella tämä suuri odotus palkitaan. Lapsetkin ovat ihan onnesta soikeina <3 Irenellekin niin kiva juttu, se kun on niin rakastunut isosisaruksiinsa.

Muutenkin elämä rullaa kivasti eteenpäin :) Lapset kasvaa, kehittyy ja oppii koko ajan uusia asioita. Irenellä on alkanut tulla tosi paljon sanoja ja tunnistaa kuvissa esiintyvät asiat hyvin. Tykkää laulaa...Lempi biisi taitaa olla Viisi pientä ankkaa. Irskun versio menee: "...Äätiakka vaakvaakvaak!" :D

Alissa taas kääntyilee koko ajan selältä vatsalleen ja jokeltelee kovasti. Siinä on kyllä sellanenkin aurinko <3 Kiinteä ruoka on aloitettu ja maittaa hyvin! Ja pitkän aikaa on ollut vain yksi syöttä yöllä. Ja koska meen ite aina hyvissä ajoin nukkumaan (koska vanhus ei jaksa enää valvoa), niin unen puutetta ei ainakaan oo. Se on niin iso apu tässä arjessa. Ja oon kyllä niin kiitollinen siitä, että alusta asti lapset ovat nukkuneet yönsä hyvin. Jos tässä olisi aivan väsynyt koko ajan, niin älyttömän rankkaahan se ois. Kaikki sympatiat siis niille äiteille, jotka joutuvat valvoa koliikin takia. Se on varmasti todella raskasta ja ootte todella vahvoja <3


Mä oon kirjoittanut jo kaksi päivää tätä olematonta tekstiä :D Irene ei anna mun yhtään istua tässä koneella. Hyvä vaan, kyllähän tänne netin maailmaan saa kulutettua vaikka kaiken ajansa, jos se ois mahdollista!

Nyt taas kutsu kävi ja mä lopettelen tähän!

Mukavaa viikonloppua :)

6 kommenttia:

 1. Ihana tukka!! Millä oot värjänny? :)

  VastaaPoista
 2. Lorealin värillä ja sävy oli Auburn :) Paketin mukaan olis pitänyt tulla paljon punaisempi, mutta mulla tuli tollanen punavioletti :) Huomasin myös, että tietokoneen ruudulla ihan eri värinen, kun taas puhelimen :O Mutta tykkään kyllä tästä!

  VastaaPoista
 3. Pitkästä aika kommentoin. On mukava lukea näitä onnellisia kuulumisianne. Mukavaa kesää! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista :) Mä oon jo ajatellut, että ei tätä enää kukaan lue :D

   Oikein mukavaa kesää sinnekin <3

   Poista
 4. Malttamattomana odotan uutta päivitystä, kuinka Juhannus meni, olitko Lentäjien juhannusjuhlissa ja kuinka lasten yökyläily sujui? Iloa ja aurinkoa sinne pikkuneideille ja sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana :)

   Juu uusimmassa postauksessa kerron tästä muuttohässäkästä joka on nielaissut paljon aikaa. Siis ihan asunnon etsimisestä alkaen. Mutta nyt se on loppusuoralla ja kohta ollaan uudessa kodissa :)

   Sitten teen postausta yökyläilystä :) Juhannus meni rauhallisissa merkeissä, en ollut Lentäjien juhannusjuhlissakaan. Jospa ens vuonna sitten jotakin :D

   Aurinkoista kesää <3

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa :)