torstai 23. huhtikuuta 2015

Kuulumisia meiltä!


Pikaiset kuulumiset vois olla ihan paikallaan pitkästä aikaa :)

Hyvää kuuluu! Lapset kasvaa ja kehittyy ja kesää odotellaan jo kovasti.
Alissa-vauvakin on jo yli 4kk ikäinen ja ollaan aloitettu kiinteiden maistelu. Selältä mahalleen on käännytty jo muutamia kertoja. Irene puolestaan höpöttelee ja opettelee sanoja ja lauseita kovaa kyytiä :) Irenehän on nyt 1v 9 kk vanha.


Perhetyöntekijän käyntejä vähennettiin nyt 1 krt/viikkoon kahden sijaan. Edelleen oon ollut tosi tyytyväinen tähän työntekijään. Ymmärtää mun ketutukset tiettyjen asioiden suhteen kyllä hyvin. Ja alusta asti on ollut se tärkein tunne ja varmuus; mua halutaan auttaa tässä arjessa, ei kytätä ja keksimällä keksiä ja vääntää tikusta asiaa, että saadaan paperit täyteen "huolia" ja puutteita mun äitiydessä. Hauskaa, kun työntekijät vaihtui, niin oon kokenut samalla ihmeparannuksen kaikista vioistani! Onpas outo sattuma kerrassaan ;)

Käytiin Idan ja Aleksin kanssa katsomassa Riittaa ja nalleja :)


Ida ja Aleksi on tulossa nyt lauantaina kotiin päiväksi ja voisin ottaa pitkästä aikaa kunnolla kuvia ja kertoa vähän meidän päivästä. On ne vaan aika hullunmyllyä välillä, kun neljä yrittää huomiota yhtäaikaa :D Mutta silti niin ihanaa! <3 Irene on ihan rakastunut isosisaruksiinsa. Aina kun kysyn missä Ida ja Aleksi on, se juoksee hakemaan niiden kuvan kirjahyllystä ja selostaa "omalla kielellään" jotain innoissaan :) Ihana!


Nyt mä oikasen hetkeksi sohvalle, kun siihen on mahdollisuus :)

Mälsä myrskyilma pihalla :/ Mutta mukavaa päivää silti kaikille, 
kyllä se aurinko taas pian paistaa!

2 kommenttia:

  1. Ihanaa kuulla teidän kuulumisia pitkästä aikaa <3 ja todella ihanaa kuulla kuinka hyvin teillä menee :) Oon monesti meinannu laittaa sulle viestiä fb:ssa mutta en ole sitten uskaltanu/kehdannut kun oon miettinyt mitä teille kuuluu :/ Ja ymmärtäähän sen ettei kerkeä blogia kirjotteleen kun kaksi pientä lasta siel ja välillä neljä ;) Itselläni kova vauvakuume mutta...Tässä nyt mietitään miehen kanssa oisko seuraavan lapsen aika (edellinen nyt 2v) :)

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa :)