tiistai 29. heinäkuuta 2014

Instagram


Mua voi nykyään seurata myös Instagramissa jos tahtoopi :)
En tiedä mitä se mun sivu sekoilee, kun en saa sitä seuraamismerkkiä tänne ollenkaan, mutta mut löytää nimimerkillä Heiduliiniz.5 kommenttia:

 1. Moi! Ask.fm palvelussa se sama ihminen käyttää edelleen irenen kuvia ja väittää omakseen eikä ole poistanut tiliään.. Oletko ottanut häneen yhteyttä ja pyytänyt poistamaan? Sinun kannattaisi ilmoittaa asiasta esimerkiksi nettipoliisille joita löytyy facebookista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Olen ottanut yhteyttä kaksi kertaa. Viimeksi n. viikko sitten ja kirjoitin, että jos Irenen kuva ei tälläkään kertaa häviä niin sitten ilmoitan asiasta poliisille. Oon myös (ja yksi ystäväkin) laittanut Ask.fm ylläpidolle ilmoituksen profiilista, mutta eipä siitäkään mitään apua ollut.

   Itseasiassa tänään justiin yritin etsiä yhtä nettipoliisia Facebookista, mutta en mä saanut hänen nimeään muistiini...Joku naispoliisi oli kyseessä. Pitää yrittää etsiä vielä ja laitan kyllä viestiä asiasta. Kun kerran ei kehotuksista huolimatta mitään tapahdu, niin sitten viedään asia eteenpäin.

   Ihmetyttää, että miten joku viitsii senkin jälkeen kuvia siellä pitää, kun kuvan omistaja on kertonut sen olevan laitonta ja ottavan yhteyttä poliisiin :O Kaikkea kanssa...

   Poista
  2. Niimpä.. Jos kirjoitat googleen nettipoliisi niin sieltä sivuilta löytyy heidän facebook profiileihin linkit :)

   Poista
 2. Ei näin pitkiä taukoja ):

  VastaaPoista
 3. Moi Heidi! Miten menee? Uutta postausta kuulumisistasi odotellen.. :) -Nenna

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa :)