lauantai 18. tammikuuta 2014

Kevyttä hömppää


Nyt blogissa kaivataan välillä ihan selvästi jotain kevyttä ja turhanpäiväistä hömppää :) Joten nyt vain ihan muutama viime päivinä napsaistu kuva:
Kirpparilta löysin ajankohtaan sopivat jutut: kivat treenikengät ja Catmandoon tuulitakki kevättä/syksyä varten. Molemmat maksoi 5 euroa.
1 euron maksavat kengät olisi suorastaan synti jättää ostamatta!
Huomasin, että ystävä myi näitä Facessa ja koska olin aiemmin jo niitä ihaillut, niin minäpä repäisin ja ostin 40 eurolla. Olivat olleet kaverilla vissiin vaan kerran jalassa, koska olivat liian isot. Eli halvalla lähti uudet Converset. Koska kaveri oli pari viikkoa sitten tilannut Oriflamelta mun kautta just 40e, niin homma hoitui kätevästi vaihtokaupoilla.
Mä oon Artun kautta tykästynyt "Britti-lippuun" ja nämä on vähän erikoisemmat, kuin yksiväriset. Tykkään :) Ja odotan jo, että saan 10 kiloa laihempana vetää tiukat farkut jalkaan, kääräistä vähän lahkeita ja vetää nämä jalkaan ;)
Tulppaanit on kyllä varmaan mun lemppareita :) Nättejä, halpoja ja kestää hyvin. Ostin tämän kimpun keskiviikkona 3 eurolla Lidlistä ja nyt lauantaina kimppu on vaan kauniimpi, kun on auennut enemmän. Huomasin viimeksi tulppaanien kanssa, että sillä hoidolla on uskomattoman suuri merkitys. Kun vaan joka päivä jaksaa/muistaa ottaa varresta pienen palan pois ja vaihtaa uuden kylmän veden, niin kimppu pysyy kauniina ainakin puolet kauemmin, kuin laiskalla hoitamisella :D
Meidän ihana, rakas esiintyjä-neitonen ♥ Irene on alkanut oikein kunnolla esiintymään aina kun on vieraita...Varsinkin meidän perhetyöntekijälle annetaan kunnon show, koska on niin tuttu jo kuitenkin. Irene seisoo sylissä, kun pidän kainaloiden alta kiinni ja sitten se alkaa äristä ja pitää sellasta hauskaa "komentelevaa" ääntä ja jäykistää koko kroppansa :) Välillä sitten nauraa ja innostuu vaan entistä enemmän, kun hänelle nauretaan :D

2 kommenttia:

  1. Aivan mahtavia kirppis löytöjä! Teidän tytär on todella suloinen.

    Terv.Nenna

    VastaaPoista
  2. Todella suloinen pikku-neiti :)

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa :)