keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Tässä ja nyt


Sain vaan yliväsyneen neidin nukkumaan! Se kyllä niiiin vastustaa sitä unta aina jos vähänkään pääsee liian väsyneeksi. Raukka huutaa ja hieroo silmiään :( Onneksi se ei kuitenkaan kauaa kestä. Käyn muutaman kerran laittamassa tutin takaisin suuhun, silittämässä vähän päätä ja hyssyttelen ja sitten yleensä jo hiljeneekin.

Meni näin myöhälle tämä nukkumaanmeno, kun äiti oli tänään lapsenvahtina, kun olin Idan ja sijaisäitin kanssa erityisneuvolan lääkärin vastaanotolla. Siellä nyt ei oikein selvinnyt yhtään mitään. Lääkäri oikeastaan vain kyseli meiltä Idan kehityksestä ja vähän pyysi Idaa tekemään jotain. Mä kyllä odotin vähän enemmän tältä käynniltä. Alunperin piti olla toimintaterapeutinkin tapaaminen. No, kun oltiin sitten odoteltu odotushuoneessa yli puoli tuntia niin meille tultiin sanomaan, että eikö kukaan ole tullut kertomaan ettei toimintaterapiaa olekaan, kun työntekijä on sairastunut. 
Että loppujen lopuksi noiden asioiden takia ajoin kyllä pitkän matkan turhaan, mutta kuitenkaan mikään lapsiin liittyvä ei ole mulle turhaa. Haluan todellakin osallistua kaikkeen mihin mahdollista, oli ne kuinka "turhia" tai pitkän matkan päässä tahansa.


Irene ja mummu olivat pärjänneet täällä oikein kivasti. No ton Lilli Vanillin kanssa pärjää kyllä kuka tahansa miten päin tahansa, on se niin helppo tapaus :) Huomenna on sitten taas Artun äitin vuoro olla hetken aikaa kaitsijana, kun meillä on terapia-ajat! Onneksi viime kerralla kun käytiin, ei Irene enää pelännyt Artun isääkään :D Se oli kyllä jännä, kun ketään muuta ei niin paljon vierastanut kuin sitä.
Saa nähdä tuleeko tässä myöhemmin vielä se kunnon vierastamisjakso vai oliko se sitten jo tässä?

Kohta se onkin sitten joulu ♥ Jippii. Mä oon kyllä niin jouluihminen, ollut aina. Ja on niin ihanaa, kun iskä on monen vuoden tauon jälkeen taas tulossa viettämään sitä meidän kanssa :) 
Joululahjatkin on nyt kaikki hommattu. Miesten lahjat on tuloillaan postissa, mutta perjantaina pitäisi olla perillä. Saakin sitten viikonloppuna laittaa kaikki pakettiin. Sain kaverilta niin kivan idean laittaa lahjat sellofaaniin. Pahvinpalanen (jonka vaikka päällystää jollain kivalla paperilla) vain alle, purkit ja purnukat päälle, sellofaani ympärille ja kiinnitys kauniilla nauhalla :) Se on siinä! Mä sain siis siltä kaverilta sellaisen ja se oli mun mielestä niin kaunis, että pakko tehdä sellaiset paketit kaikille. Vaikka niistä nyt näkyykin läpi, niin ei se nyt niin vaarallista meidän aikuisten kesken ole :D Lapsille tietysti pitää laittaa lahjat ihan normaaliin lahjapaperiin.


Tapaninpäivänä tosiaan Ida ja Aleksi tulee kotiin viettämään päivää ja sukulaiset kokoontuu sitten uudestaan taas yhteen :) Kyllä sitä päivää odotetaankin kovasti monessa huushollissa!

Joulukuusi pitäisi hakea sunnuntaina varmaan! Haetaan se meidän vanhan kotitalon pikkumetsästä. Mä oon monena vuotena haaveillut ihan oikeasta kuusesta, mutta se on sitten jäänyt vain ajatuksen tasolle. Mutta iskänkin mielestä kuusi pitää olla, niin pitää se nyt sitten hakea :D Ja kyllä se oikean kuusen tuoksu on vaan niin joulun tuoksu...Tulee ihan lapsuusajat mieleen :) Ja on hienon näköistä, kun laittaa lahjat vielä kuusen alle. 

Mutta tässä nyt oli vaan tällänen päivitys tän hetken kuulumisia. Mulla olisi ollut vielä yksi lastensuojeluun liittyvä kirjoitus josta olisin halunnut vähän kirjoittaa omia ajatuksia, mutta sen täytyy nyt odottaa huomiseen. Meillä on nimittäin jo aamu 10 se terapia tunnin ajomatkan päässä, joten aamulla täytyy olla aikaisin pystyssä...

Hyvää yötä ♥


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa :)