torstai 12. joulukuuta 2013

PARAS ripsari luukussa 12


Jee! Nyt tuli vihdoinkin luukusta ripsari mitä oon odottanut :) Ja kaikenlisäksi sattuu olemaan mun lemppari ♥ Tämä tarjous on voimassa tosiaan sitten vain tänään 12. päivä, joten jos haluat omasi, niin ilmoita siitä mulle sähköpostiin klo: 23 mennessä. Postikulut 1 e.


Levitä ja lisää kerroksia! VoluFlex-koostumus ja megaharja mahdollistavat uusien kerroksien lisäämisen päivän aikana. Ripsiväri pysyy notkeana kuivumisen jälkeenkin eikä ripsiväri sotke, paakkuunnu tai murustu kun sitä levitetään lisää. Tahraamaton. 8 ml.
Nyt vain 3,90€ (norm. 15,90€)

heidiiiz84@gmail.com

2 kommenttia:

 1. Minkälainen tämä on? Jos oot ite käyttäny niin kertositko vähä omia kokemuksias? Lähteekö hyvin meikinpesuaineella pois?:) kuinka sinulta voi tilata näitä tuotteita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on tosi hyvä ripsari, tekee ripsistä tosi tuuheat :) Ja lähtee hyvin meikinpesuaineella pois!

   Multa voi tilata näitä tuotteita laittamalla viestiä sähköpostiin :) Nää joulukalenteriluukkujen tarjoukset on voimassa vaan sen yhden päivän, mutta voi pyytää myös esitettä, mistä voi tilata.

   Ja nämäkin joulukalenteritarjoukset tulevat varmaan viimeisenä päivänä vielä kaikki tarjoukseen, että jos et nyt kerkeä ripsaria saada, niin silloin niitä luultavasti taas saa :)

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa :)