torstai 7. marraskuuta 2013

PikkujoulusettiNo niin flikat! Tästä mahtava setti pikkujouluihin ja muihin talven juhliin :) (Arvo 33.70e)
SETTI SISÄLTÄÄ:


Oriflame Pure Colour Nail Polish - sävy Red Classic
Kiiltävä, hajustamaton kynsilakka. Upea sävy, upea lopputulos. 8 ml.

Very Me Extendalash Mascara
Kuin kolme erilaista ripsiväriä yhdessä! Ripsiväri saa aikaan nukkeripsimäistä pituutta, kaarevuutta ja erottelevuutta. Innovatiivisessa harjassa on jokaisen harjaksen päässä pikkuharjat. 8 ml.

Very Me Metaliner - sävy Silver
Haluatko saada päät kääntymään? Metallinen silmänrajausväri saa silmäsi hohtamaan. Huopakärki tekee rajauksesta tarkan ja ohuen. Rajoitettu erä! 3.5 ml.

Pure Colour Eye Shadow Palette - sävy Grey & Nude
Luomiväripaletti sisältää toisiinsa sointuvat värisävyt. Sisältää luomivärisiveltimen. 4.8 g.

Haluatko? :)

Laita viestiä: heidiiiz84@gmail.com

Ps. Edustajana saat tästäkin setistä -25% alennusta :)

Edustajaksi täältä (muista rastittaa kohta 'edustajaksi')

8 kommenttia:

 1. Kylläpä yllätyin iloisesti blogisi uudesta ulkonäöstä :) Kuvat on niin hyviä, äidistä ja lapsista, ja tekstit näkyvät paremmin, oletko väriä voimistanut? <3 Kiva kun laitat tänne näitä tarjouksia, niin ei tarvii ettiä niitä mistään katalogeista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että tykkäät ulkoasusta, sillä mäkin oon kerrankin täysin tyytyväinen tähän :) Löysin niin hyvän paikan missä tehdä bannereita, että onnistuu jopa multa! :D Mä vaihdoin fontinkin ihan toiseksi. Se oli liian pieni se edellinen.

   Ja kiva kuulla, että joku edes tykkää kun laitan näitä tarjouksia! Mä ajattelin, että kohta joku hermostuu näistä :D Mutta siksi mä laitankin nää aina ihan erikseen ja otsikon sellaiseksi, että tajuaa milloin on Oriflamen tarjouksia :) Ne jotka ei tykkää, pystyy siten kätevästi ohittaa nää kokonaan. Ja munkin mielestä on paljon esitettä selkeämpää laittaa näitä yksittäisiä tarjouksia :)

   Poista
  2. Mutta mä en ymmärrä miksi en saa vaihdettua kommenttien ja blogiarkiston fonttia ollenkaan :O On se ennenkin onnistunut...Vai riippuuko se aina mallista, mitä fontteja pystyy muuttamaan? Tietääkö kukaan?

   Poista
 2. http://themotherandthelittleboyslife.blogspot.fi/2013/11/haaste.html Sulle on haaste mun blogissa!

  VastaaPoista
 3. Hei! Tilasin sinulta aiemmin meikkipaketin, joka oli sen päälle 20e (tuli irtopuuteri, poskipuna, rajauskynä, sit puhdistusaine ja se kolmen paletti missä oli peittävää, punotusta piilottavaa ja mustille silmän alusille oma väri). Olen ollut muuten tyytyväinen, mutta arvasinkin alussa, että en osaa käyttää sitä rajauskynää. Se oli siis sellainen nestemäinen. Olisinko kerran saanut sellaisen lopputuloksen että olen kehdannut jättää silmiin, mutta muuten olen joutunut aina ottamaan pois. Vika ei ole siis tuotteessa, vaan siinä etten osaa käyttää sitä.
  Olen laittanut sitä aina ihan viimeisenä, vetänyt silmän ulkokulmasta silmän silleen kiinalaisen näköiseksi, että luomi ja ripset pysyvät hyvin paikallaan, että saisin laitettua sen rajauksen siihen yläluomeen ihan siihen ripsirajaan. Se näyttää niin kauan hyvältä, kunnes päästän silmän normaaliksi, niin sitten näyttää niinkuin se rajaus olisi "erillinen" tai siis erottuu ihan selvästi sellaisena viivana ripsien yläpuolella. Eikä sen ole tarkoitus niin erottua jos katsoo alaspäinkin että näkyy selvästi. Joten olisiko sinulla vinkkiä, miten sen saisi hyvin, ja missä vaiheessa se pitää laittaa? Vai täytyykö se sitten oikeasti laittaa sillä tavalla, että tuntuu niinkun laittaisi ripsien päälle? Vai olisiko helpompi laittaa alaluomen siihen reunaan, siihen olen joskus laittanut normaalilla rajauskynällä, mutta en oikeen tykkää jos alhaalla on rajaus, on liian sellanen tumma kokonaisuus sitten. Kiitos jo etukäteen! :) Ps. Niin on kiva tämä uusi banneri, ja uusimmissa kuvissa Ilona on kyllä suloisuus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että oot ollut meikkeihin tyytyväinen :)

   Laita sitä rajaustussia iiiihan sinne ripsien tyveen, eli melkein ripsien päälle! Niin mä oon ainakin saanut hyvää jälkeä :) Ootko aiemmin käyttänyt rajaustussia tai eyelineriä? Jos et, niin sekin vaatii harjoittelua, kyllä sen sitten oppii laittamaan nopsaa ja hyvin :) Usein teen myös niin, että silmät avattuina katson näkyykö jossain kohtaa missä ei väriä ole ja laitan sitä sitten vielä siihen ripsarin jälkeen. Ja ite laitan rajauksen joko ennen ripsaria tai sitten sen jälkeen. Viime aikoina paljon ripsarin jälkeen (kun se on kuivunut), koska jotenkin se on sitten helpompaa.

   Kokeileppas tällä konstilla ja tuu kertomaan mulle sitten onnistuiko :)

   Poista
  2. En ollut tosiaan aiemmin käyttänyt rajaustussia tai eyelineriä. Eilen kokeilin tuolleen että annoin ensin ripsarin kuivua, nin onnistui paremmin. Ja vaikka tuntu hölmöltä siihen ripsien päälle melkein sitä laittaa, mutta silloin se ei näy kun pitää silmiä auki :) Eli vinkki toimi, kiitos :)

   Poista
  3. Juu se vaan vaatii vähän harjoittelua :) Kiva, että onnistu jo paremmin!

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa :)