torstai 28. marraskuuta 2013

Kurluttaja tervehtii!


Ohhoh, tulipas vahingossa pitkä postaustauko, sorry :( Nyt vaan on ollut kaikenlaista puuhaa ja väsykin on tullut aina aika aikaisin!
Mutta nyt vähän kuvapainoitteinen postaus :)

Viikonloppu koiravahteina meni tosi mukavasti. Irene oli ihan ensimmäistä kertaa saunassa :) Siellä se tapitti hymyssä suin keskilauteilla! Ja suihkussa, äidin sylissä oli niin hauskaa, että aivan ääneen nauratti!Toinen noista koirista oli hauska, kun laittoi käpälän Irenen mahan päälle ja alkoi nuolla kuin omaa poikasta :D Mun piti äkkiä mennä väliin ja nostaa Irene "turvaan" yli-innokkaalta "äitiltä"!Vähän jotain uutta itselle :)


Mä postasin joku aika sitten St. Tropezin itseruskettavasta ja ihastuin täysin! No, nyt mä kokeilin sitä vaahtoversiota ja voi voi...Tämä vaahto on PALJON parempaa :) Mutta siitä tulee ihan omaa postausta sitten...

Idalle ja Aleksille joulukalenterit :)


Piti ny sitten näistäkin ottaa kuva :D Nää on ihan huippuja! Ja näillä muuten, ku aloittaa jotain paikkaa putsaamaan, ei pysty lopettamaan!


Komentelija ;)


Tein ekaa kertaa Karjalanpaistia :) Ihan super hyvää ruokaa, mutta en tiedä miksi ei oo tullut aiemmin ite tehtyä? No, nyt on!

Ja sitten vielä loppuun terveiset Ireneltä:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa :)