maanantai 18. marraskuuta 2013

Hyvää viihdettä!


Mä ajattelin tehdä nyt postauksen telkkariohjelmista. Eli mitä sieltä töllöstä tulee katsottua ja miksi!

Mulla ei nykyään oo mitään ylivoimaista lempparisarjaa, jota odottaisin aina viikon innoissani ja joka jakso pitäisi ehdottomasti nähdä. Suuri syy siihen on varmaan se, että usein iltaisin tulee istuttua tietokoneen ääressä.

Mutta tässä muutama lemppari niistä mitä tällä hetkellä telkkarissa pyörii ja pieni esittely niistä:Sarja kertoo pääasiassa kahdesta perheestä; Alex ja hänen vaimonsa Anna odottavat tällä hetkellä toista lastaan ja ovat ostaneet uuden talon.
Fredde, joka on Alexin lapsuudenystävä ja hänen vaimonsa Mickan asuvat alueen hienoimmassa talossa kahden lapsensa kanssa ja yrittävät epätoivoisesti pitää kulisseja pystyssä.
Sarjassa tärkeitä henkilöitä ovat myös pariskunta Ove ja Anette, jotka aiheuttavat harmaita hiuksia etenkin Alexille.

Tää on ihan loistava sarja! Erittäin hyvää huumoria ja hyvät näyttelijät :) Mun oma lemppari on ehdottomasti Alex, tuo ihana, lämminsydäminen säheltäjä!Twin Peaks on David Lynchin ja Mark Frostin luoma kulttimainetta nauttiva televisiosarja, joka seuraa FBI-agentti Dale Cooperin yritystä selvittää nuoren Laura Palmerin raakaa murhaa kuvitteellisessa Twin Peaksin pikkukaupungissa, kaupungin asukkaiden elämää ja kaupunkiin liittyviä yliluonnollisia tapahtumia.
Twin Peaksin tunnuspiirteitä ovat rauhallinen, melkein viipyilevä kerronta, omintakeinen huumori ja omintakeista tunnelmaa luova Angelo Badalamentin musiikki.

Vanha, mutta hyvä sarja edelleen :) Ensimmäiset muistikuvat tästä on, kun äiti ja iskä katsoivat tätä ja eivät tietenkään antaneet meidän lapsien tätä katsoa. Siksi se jäi kutkuttamaan ja muistan, kuinka ne musiikit oli tosi pelottavia. Katsottiin sitten ala-asteella yhden kaverin kanssa se elokuva tästä Fire walk with me ja hyi hitto, että oli pelottava :D Tää on tullut uusintana jo monen monta kertaa ja pyörii taas telkkarissa!
Ja toi BOB...Hrrr...Ruotsin miljonääriäidit (ruots. Svenska Hollywoodfruar) on ruotsalainen dokumenttisarja jossa seurataan ruotsalaisten naisten elämää Kalifornian kukkuloilla.
Tällä hetkellä sarjassa ovat mukana: Maria Montazami, Gunilla Persson (kuvassa), Margareta Svensson ja Isabella Adrian.

Tämä on loistavaa aivot narikkaan-viihdettä! :) Ja oikeastaan suurin syy miksi koko hömppää edes seuraan on juurikin toi Gunilla Persson! Siinä on kyllä niin omalaatuinen tapaus, että huhheijjaa :D Arttukin on jo huomannut mun jonkinlaisen "koukkuun jäämisen" tähän, vaikka sitä vaivihkaa vaan yritinkin kattoa. Heh heh! Kuva täältä

Kahdeksanosainen sarja Teiniäidit seuraa vuoden ajan neljän teiniäidin elämää ja heidän kasvuaan äideiksi ja aikuisiksi. Iloja ja suruja, huolta toimeentulosta ja jaksamisesta, riitoja, yksinäisyyttä, mutta kuitenkin myös rakkautta. Jokainen tytöistä on tullut raskaaksi alaikäisenä ja siitä huolimatta, päättänyt jatkaa raskauttaan ja tulla äidiksi. 

Mielenkiintoistahan se on seurata nuoria naisten alkuja ja heidän äitiyden alkutaipaleita! Ei varmasti muuten ole mikään helppo juttu, että hatunnosto näille nuorille :) Erityisesti mua kiinnostaa Saritan elämä, koska mun käsittääkseni hänellä on lapsi huostaanotettu. Haluan nähdä miten hän pärjää asian kanssa ja kuinka asiat etenee.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa :)