lauantai 19. lokakuuta 2013

Touhutalossa


Oltiin lasten kanssa Touhutalossa torstaina :) Irenekin oli mukana myös ja mummu vahtiapuna! Kyllä taas huomas meikäläisen paskan kunnon, kun siellä hetken aikaa juoksin edestakaisin :D Mä en päässyt yhdestä liukkaasta putkesta eteenpäin ja Artun piti vetää mut sieltä :D Oli varmaan sivusta katsojilla hauskaa!
Ja tottakai mä siellä muistin, että unohdin kameran! Aargh! Lapset oli ihan täpinöissään ja Lillikin (Irenen lempinimi) pääsi oikein pallomereen iskän kanssa ♥
On sitä lasten riemua hauska seurata :) Arttu oli IHAN hiestä märkä, se kun juoksi koko sen kaks tuntia ihan täysillä lasten kanssa! Mä jouduin välillä odotella vaan liukumäkien alapuolella, kun meno alkoi olla liian rajua meikäläiselle :D Ida halus aina liukua mun sylissä ja arvatkaa vaan tultiinko me sellasella (tälläsellä) painolla lujaa alas?!

Mutta on ihanaa, että lapset saa tälläisiä ikimuistoisia kokemuksia juuri meidän kanssa ♥ Kyllä siellä on varmaan höpisty tästä reissusta paljon :)

Ps. Tein kirpparilla ihan huippu löytöjä!! Kerron niistä myöhemmin :)


Mukavaa viikonloppua!

8 kommenttia:

 1. Ihana postaus <3 Varmaan on lapsilla muistelemista :) Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan varmasti on :) Olis kiva olla kärpäsenä katossa kuuntelemassa mitä ne päivästä kertoo ♥

   Poista
 2. Tuli hymy huulille tästä postauksesta :) Ihana kuulla että teillä on ollu hauskaa yhdessä :)

  T. Heltsu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva :) Juu, meillä oli kyllä niin mukavaa! On toi paikka varmaan lapsille ihan huippu. Ajattelee jos itse ois päässy lapsena tollaseen, niin huhhuh :D

   Poista
 3. Itseki pitäisi mennä tytön kaa käymään touhulassa. Innolla jään odottamaan mitä oot loytäny kirppikseltä.Ite löysin 3 eurolla talvitakin(:

  Terv.Nenna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohhoh, no sähän löysit ainaki TOSI edullisen takin :D Nyt alan kirjottaa postausta näistä mun löydöistäni ;)

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa :)