keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Terveisiä kirppikseltä


Noh niin, nyt mä oon saanu kuvattua teille mun löytöni kirppikseltä :) Tässä nyt ei oo ihan kaikki, kun en viitsinyt alkaa tähän aikaan kuvailla enää noita ihan peruspaitoja! Hehheh, vähän huvittaa kun tuhansissa blogeissa esitellään Burberryjä sun muita ja meikäläinen esittelee useimmin kirppiskuteita, kuin uusia vaatteita :D No hitto vieköön kierrätys kunniaan! Ja kyllä se vaan niin on, että nykyään ihmiset on alkanut käydä kirppiksillä paljon enemmän, eikä se oo enää mikään häpeä! Joskus yläasteellahan oli niiiiin noloa jos vaate oli kirpputorilta. Mutta onpa se vaate ja tavarakin vähän eri tasoista, kuin joskus aikoinaan. Nykyään kirppiksiltä löytää kuitenkin ihan niitä merkkivaatteitakin. Ja millä hinnalla? Sehän onkin se paras asia :)Sellasia siis :) En siis kauheesti köyhtyny! Toi takki on aivan ihana ♥ Pitää joskus kuvata se mun päällä, niin sitten vasta sen oikein kunnolla näkee millainen on. Ja noi pinkit Adidaksen verkkarit...Oon kuulkaa niiiiin monet kerrat sellasista haaveillut, mutta ei vaan oo malttanut ostaa. 3 euroa?! Ja oli aivan kuin uudet :)

Kello on jo vaikka ja mitä ja täällä mä vielä kukun! No, Irenekin meni kyllä vasta 22 jälkeen nukkumaan...Käytiin eilen ja tänään vähän kyläilemässä sen kanssa, kun Artulla iltavuoroviikko :) Oli kyllä niin mukava nähdä ihania ystäviä pitkästä aikaa. Irenen kanssa on niin mukava reissata, kun se on niin aurinkoinen hymytyttö ♥


4 kommenttia:

 1. Täällä kans yks kirppishirmu! Ostan 60% vaatteista kirppikseltä, joko livekirppikseltä tai fb-kirppiksiltä :) musta on tullu niin pihikin ettå harvoin raaskin uutena ostaa :D rebecalle kans suurin osa kirppiksiltä ostettu.

  VastaaPoista
 2. Hyviä löytöjä oot kyllä tehnyt! Itekin ostan lähes kaikki vaatteet, kengät ja asusteet kirpparilta (lukuunottamatta alusvaatteita). En ymmärrä miksi niin moni vieroksuu käytettyjä vaatteita, vaikka kirpparilta saa paljon uudenveroisia juttuja ihan älyttömän halvalla. Täällä Oulussa on muutama hyvä kirppis, joista lähin tulee kyllä koluttua viikottain ja aina sieltä tarttuu jotain hyödyllistä mukaan. Monta vuotta kirppareilla kiertäneenä tuntuu hirveältä ostaa kaupasta jotain normaalihintaisia vaatteita, kun tietää että vastaavanlaisen voisi löytää niin paljon halvemmalla kirppikseltä!

  - Heidi

  VastaaPoista
 3. Oi mitä aarteita oot löytänyt :D Nua Irenen omat on ihan <3

  VastaaPoista
 4. vähän kivoja juttuja oot löytäny! :)

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa :)