tiistai 29. lokakuuta 2013

Kynttiläfiilis


Tänään tuli taas se kynttiläfiilis! Joskus iltaisin tulee kauhee hinku saada tunnelmaa kynttilöillä. Ne on vaan niin kauniita...Ja rauhoittavia. Ihana maata sohvalla väsyneenä, katsella telkkaria kynttilöiden tuikkiessa :)


Mä alotan nyt hurmaavan näköisellä ruokakuvalla :) Joku joskus kyseli postausta, missä kerron mitä syödään arkena. Nyt muistin tänään ottaa jopa kuvan ja ajattelin esitellä meidän syömisiä viikon ajalta. Tänään ruokana oli, kuten kuvasta näkyy, spagettia ja jauhelihakastiketta.


Ja sitten illan muuta tunnelmaa :) Osa kuvista on vähän huonolaatuisempia, kun otin ne ilman salamaa...Ajattelin seuraavaksi tehdä postausta asioista, joita Irene nyt osaa/tekee. Täyttää nyt 1.11 tasan 4 kuukautta! Niin se aika rientää. Justiinhan se syntyi? :)

Lopuksi kuva, jossa Irene yrittää aivan selvästi tehdä sydäntä jaloillaan :D


5 kommenttia:

 1. Voi herrajestas noi simmut <3 Voisko sulosempaa olla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja voi kuule mitkä ripsetkin Irenellä on :O Ja näyttäis siltä nyt, että ruskeat silmät tulee tälle neitokaiselle ♥

   Poista
 2. Olet sisstanut kauniisti,mistä tu valkoinen pöytä lamppu on?

  Terv.Nenna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vaikka ite alkaa olla jo niin kyllästynyt :D Pitäis vähän maalailla huonekaluja, niin sais uutta ilmettä. Sitten jos saadaan se uus asunto ;) Toi lamppu on kuule tilattu Hobby Hallista varmaan 4 vuotta sitten...Niitä oli kaks ja oli makkarissa yöpöydillä, mutta Arttu hajotti toisen noustessaan liian innokkaasti sängystä :D

   Poista
  2. Juu no turha vamaan enään etsiä niitä mistään.Mut tosi ihanan kodin ot teille tehnyt.:)

   t.Nenna

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa :)