perjantai 6. syyskuuta 2013

Pitkästä aikaa


Noniii, pitkästä aikaa taas :) Mulla on ollut vähän inspiraation puutetta kirjoittamisen suhteen viime aikoina...En tiedä miksi. Ei kai sille sen kummempaa selitystä oo, aina ei vaan kaikki huvita!

Vähän mua nyt vaivaa, kun tossa oikealla olevassa kyselyssä on vaihtoehdot "Tunnen" ja "En tunne, mutta tiedän", että keitä te ootte :D Ei olis pitänyt kysellä mitään :)

Sunnuntaina tosiaan sitten on ristiäiset. Vihdoinkin! Ja mikä parasta: Ida ja Aleksi pääsee mukaan :) ♥ Mä oon niin onnellinen ja helpottunut, eilen asia vasta varmistui! Olin jo varautunut huonoihin uutisiin, mutta onneksi nyt pääsevät katsomaan siskonsa kastetilaisuutta. Saa Aleksikin nyt tietää mitä se kastaminen tarkoittaa, kun se ressukka luuli, että ihmisiä sanan mukaisesti kastellaan kirkossa :D Ristiäisistä tulee sitten omaa postausta. Mä niin odotan, että pääsee paljastamaan nimen kaikille :) Ja ihana myös saada näyttää Idaa ja Aleksia Artun sukulaisille, he kun eivät ole (Artun äitiä ja isää lukuunottamatta) niitä nähneet! Artun mummu ainakin aina kovasti kyselee lapsista, joten varmasti tykkää, kun lapset ovat mukana juhlissa.

Vauvan kastemekkona on Artun suvussa kulkenut mekko, johon aina äiti on kirjaillut lapsen nimen. Ensimmäinen vauva siinä on kastettu jo vuonna 1978 :) Ja kakun päälle tulee aikoinaan Artun ristiäiskakun päällä ollut haikara. Siihen vaihdetaan vaan se sininen "röyhelö" vaaleanpunaiseksi :) 


Mennään muuten varmaan huomenna katsomaan yhtä asuntoa, joka kuulosti oikein hyvältä! Mä oon aikaisemmin ihastellut samassa talossa olevaa myytävää asuntoa...Se on sellainen tosi vanha pienkerrostalo, jossa on i-h-a-n-a-t isot ikkunat! Tää oli 90 neliöinen kolmio kylppärillä ja vielä erillisellä wc:llä. Kylppärissä on amme! Jee! Ja valmiina asunnossa on astianpesukone ja pyykinpesukone. Vuokrakaan ei todellakaan ollut paha. Mä niiiiiin haluan muuttaa, koska toi nykyinen asunto on aivan liian pieni ja kun siinä on se hemmetin sähkölämmitys! Se on aivan tajuttoman kallista lystiä ja varsinkin nyt taas, kun talvi uhkaavasti lähestyy :( 

5 lokakuuta tosiaan sitten palataan takaisin kotiin :) Aluksi oli puhe 2 kk, mutta kun täällä yleensä jakso kestää vähintään 3 kk, koska muuten ei kerittäisi käydä kaikkea tarvittavaa läpi. Enpä mä nyt täällä mitään uutta ole oppinut näin suoraan sanottuna, mutta eipähän me sen takia tänne tultukaan, vaan sen takia, että saadaan sitä näyttöä ja siitä mustaa valkoisella :)

Täällä kertyy vauvalle vaaterahaa kuukaudessa aina 50 e ja nyt maanantaina päästään ostamaan sitten 150 e vauvalle vaatteita :) Pyjamia ja housuja neiti tarvitseekin ja myös vähän paksumpia vaatteita talvea varten. 

2 kk neuvolassakin tosiaan oltiin ja mitat oli nyt 5330g ja 57cm :) Kovasti vauva jo hymyilee ja jokeltelee. Ja yksi ilta se tuossa lattialla ähisi ja puhisi ja melkein kääntyi jo selältä mahalleen! Ei ollut paljosta enää kiinni. Aivan hermona sitten oli, kun ei onnistunut, raasu :D

Mutta nyt pitää viedä pyykit ja lähteä sitten vähän ulos vauvan kanssa! :)


Pyydettiin muuten asukuvaa pitkästä aikaa (tai varmaan tarkotettiin lähinnä sitä, kuinka oon palautunut raskaudesta :D), niin tässäpä olis:


Jep. Tuli syötyä tosiaan muutama Aino-paketti liikaa raskaana :D Kauhee, lähes meikitön kuva muutenkin :D 20 kg näyttää vaaka enemmän, kuin viime kesänä. Mutta ähh, ei jaksa liikaa stressata! Mä päätin jo odottaessani, että aloitan jonkun jumpan syksyllä ja aion pysyä päätöksessäni kunhan kotiudutaan! Pääasiassa sen takia, että sais vähän kiinteytystä, mutta myös sen oman ajankin takia. On mukava saada välillä irrottautua arjesta ja päästä muiden äitien pariin :)

Arttu on höpötellyt tätä kirjoittaessa vauvan kanssa tuolla makkarissa sängyllä...Kävin äsken kurkkaamassa, kun yhtäkkiä havahduin hiljaisuuteen...Siellähän ne tuhisi naamat vastatusten ♥

6 kommenttia:

 1. Innolla odotan vauvan nimenjulkaisua! :) Mä tykkään kans vanhoista taloista, joissa on isot ikkunat! Täällä päin missä asun ei vaan ole sellasia... Voi olet niin kaunis! :) Ja eikä, ihana Arttu ja vauva <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanhojen talojen isot ikkunat on jotain upeeta kyllä :) Niin ja näissä oli vielä leveät ikkunalaudatkin, jess! Niistäkin oon haaveillut!

   Oli kyllä vauva ja Arttu aika suloinen näky, melkein nenät kiinni toisissaan :D ♥

   Poista
 2. Söpö vauveli. Millaista jumppaa olet ajatellut?(:

  t.Nenna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se onkin:) En tiiä vielä minkälaista jumppaa tuolla kotipaikkakunnalla tai lähettyvillä on tarjolla, että pitää ottaa siitä vielä tarkemmin selvää :)

   Poista
 3. Voooi, sinä se aina vaan pysyt kauniina! <3 Ja miten ihana tuo pikkuinen onkaan, oooij <3

  VastaaPoista
 4. Mikäs tuli pienen söpöliinin nimeksi? :)

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa :)