sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Päivät 8 & 9


Päivä 8: kuva jostain mitä tarvitset joka päivä


Mietin kauan, että minkä kuvan laitan, kun onhan noita mitä tarvitsee joka päivä...Ekana mulle tuli mieleen mikro :D Mutta kylläpä tätä hiuslakkaakin joka päivä (ainakin melkein) päähäni suihkauttelen :)


Päivä 9: kuva mitä söit lounaaksi


Kröhöm...No, välillä saa herkutella eikö? :) Ps. Oli muuten pikkusen hyvää ja edullinen ateria. 7,90 e ja siihen sisältyi 0,5 litran limu!


Käykääpä osallistumassa vaippa-arvontaan Essin blogissa :)


3 kommenttia:

 1. Huh huh pää pyörällä sijaisvanhemmille maksettavista korvauksista. Monikaan ei varmaan halua luopua sijaislapsistaan ihan helpolla... vaikkei tietenkään kaikki sitä rahasta tee, mutta silti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, on ollu meikäläisenki pää muutaman kerran asiasta pyörällä. Kuinkahan paljon sijaisperheitä vähenisi, jos saisikin lapsista vaan samat rahat, kuin biologiset vanhemmat? Olis ihan mielenkiintoista tietää...

   Poista
 2. joo, mä oon aina ennen ollu tyyliin uskossa, et ne tekee sitä juttua melkolailla hyvää hyvyyttään.. pikkasen ku oon ollu naiivi ja tyhmä!!

  ja kuinkahan paljon vähenis sijaisperheiden tarve jos biologisia vanhempia autettais enemmän rahallisesti!? mut sitähän nyt on turha vaatia, muutaku leikataan vaan..

  kohta varmaan lakkautetaaan vanheinpainvapaakin..
  kunpa verotkin tulis samaaa tahtia alas ku palvelut!!

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa :)