perjantai 27. syyskuuta 2013

Kotona pitkästä aikaa


Halusin tehdä vielä toisenkin postauksen, että toi painosta hössötys olisi ihan oma postauksensa :)

Me ollaan kotonaaaaaa!!!! :) Ollaan nyt viikonloppu täällä, sunnuntaina takasin Kotoraittiin ja sitten lähtee meidän viimenen viikko siellä. Kyllä on ihanaa olla täällä! Mua oikeesti jopa jännitti, koska ei täällä olla 3 kk oltu, että tuntuuko tää enää ees kodilta. Mutta pelko osoittautui täysin turhaksi. Home Sweet Home. Irene nukkuu omassa pinnasängyssään ja me Artun kanssa löhötään sohvalla. Tätä sohvaa ollaankin kaivattu, tähän kun mahtuu vierekkäin makaamaan :D Tuolla Kotoraitissa ei olla sitä pystytty tehdä ja on ollu ikävä näitä iltoja Artun kainalossa ♥

Ja arvatkaapa mitä? Meidän Irene kääntyi eilen selältä mahalleen kaksi kertaa! :) Voi, että me oltiin Artun kanssa ihan onnes! On se niin mahtavaa ja ihanaa ja upeeta seurata sitä oman lapsen kehitystä ♥Loppuun vielä täytyy teillekin kertoa, miten kultaisen teon yksi blogin lukijoista teki: hän yhtäkkiä laittoi mulle viestin Facebookin kautta, että tahtoo lähettää Irenelle pienen lahjan. Ja kirjoitti vielä, että saattaa kuulostaa oudolta :D Mutta kaikkea muuta, kuin outoa. Mun mielestä niiiiin herttainen teko, kuin olla ja voi ♥ Ihanaa, että on vielä niin kultaisia ihmisiä olemassa, että haluaa täysin ventovierasta ihmistä ilahduttaa :) Tai en mä tiedä voiko niin puhua ventovieraasta. Kyllähän sitä jollain lailla blogin kirjoittajaan ja tämän perheeseen tutustuu postausten myötä.
Kiitos Elisa vielä täälläkin ♥ Liivi oli niin kaunis, että se tullaan varmasti näkemään Irkun päällä usein :) Laitan tännekin heti kuvaa, kunhan neiti vielä pikkuisen tuosta kasvaa!
Mulla on taas jäänyt väliin kuvapostaus-haasteesta muutama päivä, mutta on oikeastaan mukavampikin, että niitä kuvia on kerralla aina vähän enemmän...Enköhän mä tän viikonlopun aikana niitä sitten laittele :)

Mutta nyt Artun kainalo tuolla houkuttelee sen verran, että pitää siirtyä sinne vielä vähäksi aikaa ennen nukkumaan menoa!

Oikein mukavaa viikonloppua kaikille ♥


1 kommentti:

  1. Nousi ihan hymy huulille kun luin tämän tekstin, ihana kun pystyin ilahduttamaan teitä :)
    <3 Elisa

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa :)