sunnuntai 11. elokuuta 2013

Isompien lasten kuulumisia


Voihhh, soitin äsken lapsille ja juttelin siinä ensin uuden sijaisäidin kanssa. Lapset ovat olleet nyt jo viittä yötäkin kerralla uudessa kodissa ja kuulemma on mennyt hyvin! :) Välillä varsinkin Aleksi kuitenkin itkeskelee mummaa, mutta antaa kuitenkin lohduttaa itseänsä. Aleksilta leikattiin hiukset ja Aleksi oli heti sanonut: "Voi että mä haluaisin näyttää äitille mun uusia hiuksia!" Tuli niin ihana tunne, lapsille on siis mun mielipide ja kehut tärkeitä ♥ Tämä sijaisäiti sanoi suoraan, ettei lapset ole puhuneet isästään, mutta musta on. Ida kun tuli puhelimeen, niin heti: "Äiti mulla on ikävä sua, koska sä tuut?" Ida on nyt pitkän aikaa sanonut heti ensimmäisenä, kun nähdään, että on ollut ikävä. Rakas, raasu mussukka ♥

On se vaan iso asia...Tuo siirtyminen. Ja vieläkin se sattuu. Pelottaa, että nyt vedotaan siihen ettei lapsia enää voida siirtää taas "uuteen" paikkaan. Nämä työntekijät täällä ovat ihmetelleet suuresti, miksi lapset ei esimerkiksi voisi nyt tulla tänne? Tämä osoittaa, ettei ole minkäänlaista tarkoitustakaan lapsia kotiuttaa...

Mulla oli perjantaina vanhemmuuskeskustelu ja se työntekijä sanoi mulle yhtäkkiä, että haluaa kannustaa meitä todellakin ajamaan asiaa eteenpäin ja hommaamaan uuden asianajajan. (Meidän asianajajasta ei tosiaan ole kuulunut puoleentoista kuukauteen mitään!!Miten helvetissä yksityisillä on varaa pilata maineensa noin? Tosi ammattimaista käytöstä tollanen joo.) Tämä työntekijä korosti sitä, että huostaanotto pitäisi kyllä perua, kun perusteet sille loppuu ja ihmetteli sitä, että kun pyytää apua, niin sitä ei saa!

Huomenna soitan oikeusaputoimistoon ja pyydän sieltä apua. Pikkusen mennyt luotto noihin yksityisiin asianajajiin!! Nyt on just niin hyvä hetki "iskeä" kun ollaan täällä perhekuntoutuksessakin.

Ps. Olisittepa muuten nähnyt mun psykologin ilmeen, kun kerroin, että eron jälkeen, kun pyysin mahdollisuutta perhekuntoutukseen lapsen kanssa ja sain vastaukseksi: "Ei voida tietää millanen sun seuraava mies on!" :D

7 kommenttia:

 1. Voi huhhuh sentään sanon minä.. Niin jotenkin säälittää Ida ja Aleksi sekä myös sinä! Voin niin ymmärtää Sun tuskan ja ikävän! Nythän olisi tosi hyvä että lapset tulisi kans sinne, niin näkisivätpähän nuo tuollaiset työntekijät että Sinusta on Äidiksi! Ja semmosta mietin kans että eikö olis tosi tärkeetä että vanhemmat lapset olisivat mukana vauvan arjessa, kasvussa ja kehittymisessä että Hän ottaisi Idan ja Aleksin oikeasti isosisaruksikseen?! Jos ymmärrät mitä tarkotan :P
  Tulipas tekstiä, mutta vielä Tsemppiä paljon sulle! Koita nauttia pienestä vauvasta!<3

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti teille tulee nyt joku parempi asianajaja ja homma saadaan eteenpäin! :) Kurjaa tollanen kyllä. En ymmärrä miksei ole hoitanut hommaansa... >:( murr! Teillä on onneksi siellä jo uusia "tukihenkilöitä" takana, joilta saa varmasti mielipiteitä sen tueksi, että lasten kuuluisi olla jo teillä kotona. Hali!

  VastaaPoista
 3. Voi itku, ei voi käsittää kuin susta tuntuu pahalta lasten siirto, kun näin täysin ulkopuolisestakin tuntuu todella ikävältä ajatella asiaa. En voi muuta kuin antaa jätti suuren voimahalauksen, että jaksaisit mahdollisimman nopeasti lähtee viemään eteenpäin tuota asiaa. Toivon niiiin, että saat ihanat omat lapset kotiin. <3 toivottavasti ne perhekuntoutuksen tyypit vois omalta osaltaan todistaa, että olet paras äiti lapsillesi. Tsemppiä.

  VastaaPoista
 4. Voi että tulee kurja olo teidän puolesta. Kummallista, että perhekuntoutuksen työntekijöiden mielipidettä ei oteta huomioon vaikka hehän teidän kanssa ovat päivittäin tekemisissä ja näkevät arkea toisin kuin sossu. Ei kai tässä pysty muuta tekemään kuin toivottaa voimia teidän koko perheelle ja toivoa että olette yhdessä mahdollisimman pian.
  -Hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä uskon, että näiden perhetyöntekijöiden mielipiteillä on merkitystä-tai ainakin pitäisi olla! Huomenna onkin "väliaikapalaveri", katotaan mitä siellä nyt sitten sanotaan :)

   Poista
 5. No huhhuh, toivottavasti saat paremman asianajajan! Tsemppiä siis! :)

  Harmittaa ja surettaa kauheesti sun puolesta että lapset siirrettiin... En tajua miten noin voidaan tehdä, kun oot kuitenkin hyvä äiti! :/ Oon silti alusta asti uskonu et saat lapset vielä kotiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä tajua miten voi olla tällänen säkä noiden asianajajien kanssa!? Tai miten ne voi kohdella asiakkaitaan noin...Laitoin kyllä aika vihaisen spostin tälle viimeisimmälle. Mun mielestä ihan törkeää käytöstä!

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa :)