tiistai 9. heinäkuuta 2013


Heiiiiiiiiii!!!!

On kuulkaa tapahtunut tässä välissä yhtä sun toista (ihanaa) juttua, että kirjoittaminen on siksi ollut pienellä tauolla! :)

Ensin tietysti se tärkein:


Meidän tyttö syntyi 1.7.13 klo: 12.45. Painoa oli 3660g ja pituutta 50 cm. :) Hyvinvoiva ja terve pieni tytöntyllerö ♥ Ja tämä neiti on sulattanut niiiiin isin ja äitin sydämet! Synnytyksestä tuun kertomaan vielä tarkemmin jossain vaiheessa.

Sitten toinen mahtava juttu: Me päästiin vihdoin ja viimein siihen perhekuntoutukseen, mitä ollaan haluttu ja pyydelty! JESS :) Eilen ollaan tänne tultu. Tuli ehkä pikkusen nopeesti, mutta täältä justiin vapautui paikka ja halukkaita varmasti jonossa on, niin pakko tarttua heti tilaisuuteen, kun sellaisen kerran saa! Tää on aivan ihana paikka. Meillä on täällä oma asunto (rivitalokolmio saunalla) ja saadaan täällä siis elää ihan normaalia arkea, mutta sitten tähän kuuluu terapioita, vanhemmuuden arviointia yms. Eli juurikin niitä asioita mitä halusin, että voin todistaa vihdoinkin asioita, mitkä taas edesauttaa saamaan Idan ja Aleksin kotiin! Näillä näkymin kaksi kuukautta täällä nyt sitten ollaan ja elellään :) En tiedä onko sossut säikähtänyt sitä eduskunnan oikeusasiamiestä, vai mikä ihme nyt on tapahtunut, kun tällänen mahdollisuus saatiin. Mutta oikein hyvä näin!

Mä oon niiiiin onnellinen tällä hetkellä ♥ 

Kiitos muuten LOISTAVISTA postausehdotuksista! :) Mä luen ne huomenna vielä ajan kanssa läpi ja ilmottelen sitten heti voittajan! 

50 kommenttia:

 1. Ooo mikä pikkuinen<3 Onnea!

  Onnea perhekuntoutukseen pääsystäkin! Ihanaa että asiat on alkaneet sujumaan taas. :)

  Toivottavasti saatte myös Idan ja Aleksin kotiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Toivotaan todellakin, että Ida ja Aleksi pääsisi kotiin ja perhe olisi vihdoin kasassa!

   Poista
 2. Hurjan isot onnittelut koko teidän perheelle!!! <3 Ihana kuulla että teidän asiat on lähtenyt rullaamaan! Taivaan isä siunausta teidän perheelle!

  VastaaPoista
 3. Oi onnea valloittavan suloisesta tytöstä sekä onnea pääsystä perhekuntoutukseen <3

  VastaaPoista
 4. Mä just tänään ajattelin että teidän pikkuinen on varmaankin saapunut maailmaan, kun et ole postaillut. Aivan miljoonasti onnea koko perheelle!! Ja ihanaa, että välillä hyviäkin uutisia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, piti käydä välillä sairaalassa :D Kiitos paljon ♥ Ja todellakin tässä kaivattiin näitä hyviä uutisia jo!

   Poista
 5. Hirmu paljon onnea suloisesta tytöstä! ♥

  VastaaPoista
 6. JESJESJES!!!!!!!!! Oon niin onnellinen teidän puolesta!<3 Ensinnäkin, hirmusti onnea pienestä suloisesta tylleröstä! Ja toisekseen IHANAA että pääsitte tonne perhekuntoutukseen, mä uskon ja toivon että asiat alkaa VIHDOIN menemään etiäpäin ja saatte pian lapset takas kotiin, niinku kuuluuki! Te, jos ketkä ootte sen ansainnut!! :)<3

  VastaaPoista
 7. Onnea todella todella paljon <3 ihana kuulla, että teillä menee noin hyvin :)

  VastaaPoista
 8. Oi onnea pienestä tytöstä! :)

  VastaaPoista
 9. Paljon onnea ihanasta tytöstä!<3

  VastaaPoista
 10. Paljon onnea koko perheelle kauniista tytöstä! <3 Todella suloinen! Ja hei, kivoja uutisia, HYVÄ! Kyllä vielä Iida ja Aleksi kotiin pääsee!! Jeejeejee! :) Paljon ihania vauvantuoksuisia hetkiä. Toivottavasti synnytys meni hyvin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiiiiitos ♥ Synnytys meni hyvin, teen siitä varmaan ihan oman postauksenkin :)

   Poista
 11. Oi onnea onnea ♥ ihana kuulla tytön syntymästä ja että pääsitte perhekuntoutukseen :)

  VastaaPoista
 12. Ihanaa kun teillä menee noun hyvin!!! :)
  Ja tietenkin paljon paljon onnea, suloisesta tytöstä <3

  VastaaPoista
 13. Onnea koko perheelle pienestä tytöstä <3 Ja onnea muistakin hyvistä uutisista ;) Paljon haleja!!!

  VastaaPoista
 14. Hirmuisesti onnea sinne teille <3
  -Elisa :)

  VastaaPoista
 15. Lämpöiset ja valtavan isot onnittelut ihanan tytön saamisesta! <3 <3 <3

  VastaaPoista
 16. Voi kuinka suloinen ja kaunis pieni! <3 Onnea koko perheelle! :) <3

  VastaaPoista
 17. Oikein paljon onnea! Tyttö valitsi hyvän päivän syntyä (oon itse syntynyt samana päivänä;) ) Toivottavasti perhekuntoutuskeskuksessa lähtee asiat rullaamaan ja edistystä tapahtuisi isompien lasten kotiinsaannin saralla. :) Kiinnostava blogi, jään seuraamaan :)

  http://jenskunvauva.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa seurailemaan, mukavaa :) Ja kiitoksia ♥

   Poista
 18. Paljon onnea!!! Olipa ihanaa kuulla, että vauva on saapunut maailmaan ja tuo uutinen perhekuntoutuksestakin on niin loistavaaaa!!! <3 Terkuin hassuakka!

  VastaaPoista
 19. Onnea! Pitikö perhekuntoutukseen lähteä kauaskin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ei onneksi, tää on 50 km päässä kotoa :)

   Poista
 20. Onnea pikkurinsessasta! Oih, tuli niin hyvä mieli kun tulin tänne ja kuulin iloiset uutiset :) Onnea koko perheelle!

  VastaaPoista
 21. Paljon onnea koko perheelle ! <3

  VastaaPoista
 22. Onnea suloisesta tytöstä!
  Missä perhekuntoutuskeskus sijaitsee ja onko se kuinka suuri paikka? Saatteko te nyt Idaa ja Aleksia enemmän teidän luo sinne keskukseen vai minkälainen homma se oikein on? Kiinnostaisi todella paljon lukea enemmänkin tässä seuraavan kahden kuukauden aikana millaista tällainen perhekuntoutus on. Toivottavasti ehdit kertoilemaan tänne vaikka varmasti tuleekin olemaan kiireistä teillä siellä.
  Vielä kerran lämpimät onnittelut ihanasta vauvasta ja siitä että asiat alkavat edistymään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon:) Kuortaneella tämä on, eikä ole mikään kovin suuri paikka. Vissiin 7 perhettä tällä hetkellä täällä on! Tuntuu vähän, kuin lomalla olisi :D Lasten tapaamiset ei muutu ainakaan nyt näillä näkymin, kun nistä päättää taas eri sosiaalityöntekijä, kuin joka tämän paikan meille järjesti... Elokuussa oon vähän viisaampi sen suhteen, kun on taas palaveri. Mutta toki muuten tästä on hyötyä koko prosessissa tietenkin :) Kertoilen toki kuulumisia aina välillä :)

   Poista
 23. Onnea paljon! Ihanaa, että kaikki alkaa vihdoin järjestymään :)

  VastaaPoista
 24. Onnea (myöhässä)!! :) <3 Ihanaa <3 Niin kaunis lapsi <3

  VastaaPoista
 25. Onnea suloisesta pikkuvauvasta!<3 (vaikkakin näin myöhään) ja onnea myös siitä että pääsitte sinne! Olen niin ilonen teiän kaikkien puolesta!! Mukavia hetkiä vauvan kans!

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa :)