sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Keksi aihe ja voita kiva palkinto :)


Kauhee kirjotusinto iski, mutta aihe puuttuu. Mielipidepostausta...Mistä? Kertokaa? Ettei aina olis vaan saman asian jankkausta tää mun blogini...Hmm...

Ja hei, mahtavaa! Nyt on lukijoita jo 206 Bloggerin, Bloglovinin ja Blogilistan kautta! Onpas hieno tunne, että niin moni (+tietenkin anonyymit) haluaa mun/meidän elämää seurata. Enkä kuitenkaan ole edes kovin montaa ilkeää viestiä ( nyt kun mainitsen siitä, niin tietysti alkaa heti tulla :D ) saanut, joten vielä noin monta ihanaa ihmistä on mukana menossa :) Kiitos ja kumarrus ♥

Ja varmaan jo arvasittekin, niin tottakai tulee taas jonkin sortin kilpailua sen kunniaksi. Ylläri. Mä niin tykkään näistä!


Keksi mielipidepostauksen aihe ja perustele, miksi haluat kuulla juuri siitä aiheesta! Ja minun mielestä paras ehdotus palkitaan :) Aikaa on 3.7 asti.

Parhaan ehdotuksen antanut saa:


Hyper Stretch-ripsiseerumi
Innovatiivinen ripsien hoitoaine tehostaa ripsien luonnollista kasvua, tuuheutta ja vahvuutta. Pro-Long Complex™ aktivoi keratiinin tuotantoa ja tekee ripsistä pidemmät. Väritön. Silmälääkäreiden testaama.


HairX Styling Gloss-Kiiltosuihke
Pehmeyttä ja kiiltoa: HairX Powershine complexia sisältävä kiiltosuihke pehmittää karheat hiukset ja antaa kiiltoa (81%*) sekä kosteuttaa rasvoittamatta. Antaa hiuksille upean loppusilauksen (79%*).* Testattu 54 naisella iältään 18-45 v. jotka muotoilevat hiuksiaan säännöllisesti. 50 ml

Siinä oikein tarkat selostukset palkinnoista ;) Ja hei muuten, JOS mä en ole täällä julkaisemassa voittajaa tuolloin 3. päivä, niin älkää hermostuko: mä oon luultavasti silloin saamassa/saanut tyttöni ♥

22 kommenttia:

 1. video ois kiva :) ihan vaikka höpöttelyvideo tai joskus my day ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Videon haluan todellakin tehdä! Mutta mä odotan, että oon päässyt tästä iiihanasta turvonneesta olotilasta ensin, ennen kuin kameran eteen pystyn astua :D

   Poista
 2. Kirjota vaikka siitä, millainen ja millaista on tosi ystävyys taikka... roskien lajittelusta.
  Tai et mitä kuuluu hyvään ja toimivaan parisuhteeseen.
  Oikeasta ja väärästä. Karmasta....

  VastaaPoista
 3. Kirjoita sinun näkemyksistä lapsen kasvatuksesta, miten aiot uuden tulokkaan kasvattaa,yms :)

  VastaaPoista
 4. Kerro lastesi (ehkä lähinnä tulevan vauvan, mutta toki myös isompien) vaatteista ja tarvikkeista. Mistä olet hankkinut niitä, käytätkö kesto- vai kertakäyttövaippoja, minkä vaateliikkeen vaattet ovat mielestäsi parhaita, käytkö paljon kirppiksillä/saatko sukulaisilta vaatteita ja mistä ostat muut tarvikkeet.. Onko joku tarvike (esim vaunut jne) olleet jotenkin erityisen hyvät/huonot :) Vähän vinkkejä ja omia mielipiteitä muille äideille!

  VastaaPoista
 5. Postausta nuoruusvuosistasi kuvien kanssa! Se olisi todella kivaa vaihtelua! Ja postaus poikaystäväsi kirjoittamana hänen näkökulmastaan teidän suhteesta sekä isäksi tulemisesta, sekin olisi kivaa luettavaa! Jos ei poikaystävä suostu kirjoittamaan niin kysele häneltä ja kirjoita vaikka itse. :-) Terkuin Katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä kannatan myös näitä ideoita! Näistä postausta ehdottomasti:):)

   Poista
  2. Nää on loistavia ja kiinnostavia ideoita!! :) En itse keksi ainakaan nyt parempia..

   Poista
 6. Sittenkun vauva on syntynyt niin perhepostausta :) Ihan vaan kertoisit teidän päivittäisiä rutiineja, mitä tykkäätte tehdä yhdessä.. Iida ja Aleksi myös postaukseen mukaan kun vain mahdollista, onhan hekin osa teidän perhettä, vaikkei valitettavasti kokoajan teän kanssa olekkaan (vielä)

  Sitten mielipidepostaus olisi kans kiva, aiheena vois olla rasismi siitä en ainakaan muista että olisit mielipidettäsi kertonut. Sekä olis myös mukava kuulla mitä mieltä olet siittä että arvostellaan ihmisiä ulkokuoren perusteella, vaikka ei edes tunneta.

  Kiva arvonta tää, tulis todellakin tarpeeseen tuo ripsiseerumi, oon käyttänyt ripsienpidennyksiä melkein vuoden taukoamatta, ja omia ripsiä ei jäljellä ole kuin nysät.. Nyt olen ilman niitä ja yritän saada kasvatettua! Monia mömmöjä on testattu mutta eipä ole mikään niistä vielä tuloksia näyttänyt, vaikka monta kuukautta olen aina niitä testaillut.

  ~Miisa

  VastaaPoista
 7. Hyvä postausaihe olisi jossakin näkemäni 1 € päivä.
  Melkein kaikki ainakin joskus unelmoivat maineesta ja rahasta, että niistä haaveilu tuo piristystä synkimpäänkin päivään.
  Tehdään niin, että:
  - sinulla on kymmenen euroa rahaa
  - kaikki maailman asiat maksavat yhden euron
  - mitkä kymmenen asiaa ostaisit ja miksi?

  Kutsu kaverisikin viettämään euron päivää!

  VastaaPoista
 8. Hyvä postausidea olisi jossakin näkemäni 1 € päivä.
  Melkein kaikki unelmoivat maineesta ja rikkauksista niin suurista, että niistä haaveilu tuo piristystä synkimpäänkin päivään. Oletetaan että:
  - sinulla on kymmenen euroa rahaa
  - kaikki maailman asiat maksavat yhden euron
  - mitkä kymmenen asiaa ostaisit ja miksi?

  VastaaPoista
 9. Joku ihan muu, kuin parisuhteeseen/lapsiin (ja lastensuojeluun) liittyvä postaus olisi mielenkiintoinen :) Esimerkiksi sinun henk.koht. ajatuksia esim. luontoon/eläimiin tms. Tai jos sinulla on joku "salainen haave" liittyen itseesi (haluaisit esim. matkustaa kuuhun tms :D ). Ettei mitään "haluaisin lapseni kotiin, ja toivoisin että tuleva tyttömme välttyy kaikelta pahalta mitä Ida ja Aleksi ovat kokeneet" (koska tuollainen on tietysti itsestään selvää, että haluat varmasti noin! :) ) Siksi ehkä tällainen postaus, että saisit ajatukset pois näistä asioista, mistä yleensä kerrot, ja ehkä miettiminen tuollaisia asioita mitä ehdotin, olisi hieman haastavaakin, sellaisia ei välttämättä tulee aina joka päivä ajateltua :) Itse olen ainakin huomannut, kun joskus alkaa miettimään jotain asiaa, niin silmät avautuu, eikä kaikki olekaan niin itsestään selvää. Ps. jos synnytys alkaa ennen 3.7, tsemppiä siihen! =)

  Terkuin: Kaimasi (Heidi):)

  VastaaPoista
 10. Postaus siittä miten pysyt niin positiivisena kaikesta huolimatta. Mitkä on sinun elämän tukipilarit. -Lillis

  VastaaPoista
 11. Mua kiinnostaisi tietää miten sä rentoudut ja mitä harrastat? Päivittäin oot niin rankkojen asioiden kanssa tekemisissä niin varmasti olisi apua myös muille samassa tilanteessa oleville kuulla että välillä voi ja saa heittää aivot narikkaan ja pitää hauskaa.
  Mii

  VastaaPoista
 12. Haluaisin että kertoisi suhteestasi vartaloon.Millainen se oli nuorena,aikuisena,raskauden jälkeen? Mitä siinä muuttaisit?Mikä on parasta?

  Terv.Nenna

  VastaaPoista
 13. Ootko sä jo poksahtanut?! ;)

  VastaaPoista
 14. Hei.

  Saisiko postauksen missä kerrot miten voi väkivaltaisen suhteen jälkeen nostaa itse tuntoa!¨

  Terv.Nenna

  VastaaPoista
 15. Kerro ajatuksia pettämisestä?
  Hyvä idea, enkä tarvi edes palkintoa ;)

  Terveisin,
  tuttu vuosien takaa...

  VastaaPoista
 16. Ootkohan sä synnärillä kun ei oo mitään kuulunu? :)

  VastaaPoista
 17. no nyt se on tullu kun ei ole kuuteen päivään kuulunu?

  VastaaPoista
 18. Mikset sää enää kirjota? :o Onks vauva jo syntynyt? Onko Ida ja Aleksi jo nähneet sen? :)

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa :)