sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Buzzador: Veetin vahat testauksessaNyt on sitten Veetin uutuusvahat testailtu :) Testattavana oli siis: Veet Easy Wax ja Face Precision Wax&Care.


Tämähän oli siis ihka ensimmäinen kerta mun elämässä, kun vahaa kokeilen ja kieltämättä vähän jännitti miten tästä selviän :D Mutta yllättävän hyvin pärjäsin ensikertalaiseksi! Ja kipukaan ei ollut lähelläkään sitä mitä sen pelkäsin olevan. Oikeastaan muutama ensimmäinen liuskan irrotus kirpaisi ja sitten siihen jo tottui.


Ohjeessa sanottiin, että vahan lämpenemisaika on 20 minuuttia, mutta mielestäni se ei vielä silloin ollut "parhaimmillaan". Annoin siis vahan lämmetä puoli tuntia ennen levitystä. Vaha levittyi kyllä oikein hyvin! Mä en saanut kyllä kaikkia karvoja yhdellä vetäisyllä pois ja rikoinkin sitten härskisti ohjeita, joissa sanottiin että samaa kohtaa ei saisi kahta kertaa käsitellä. Mutta eipä mun jalkani siitä kärsineet kuitenkaan :) Mä tiedänkin nyt minkä virheen siinä tein: en vetäissyt liuskaa tarpeeksi läheltä ihoa ( niin kuin ohjeessa lukee!), vaan nyppäsin sen liian ylöspäin. En tiedä ymmärtääkö kukaan mitä mä tarkoitan :D 


Jälkihoitopyyhkeet teki sääristä ihanan pehmeät :) Vahauksesta on nyt noin kaksi ja puoli viikkoa ja vieläkin on jalat sileät! Tykkäsin siis kovasti tuotteesta ja tuun käyttämään jatkossakin, nyt kun pääsin vahakammosta eroon! Ihanaa, kun pääsi vihdoin 28 vuotiaana eroon joka toisena päivänä tehtävästä sheivailusta, viuh.

Tämä kasvoille tarkoitettu vaha oli tosi simppeli: käytin sitä ylähuulen yläpuolella oleviin haituviin. Putkilosta levitettiin pieni määrä vahaa ja sitten vain liuska päälle ja nopea vetäisy! Tämäkään ei kyllä sattunut juuri yhtään, vaikka ajattelisi että kasvot on niin arka paikka. 

Suosittelen kyllä lämpimästi tätä tuotetta muillekin! :)Mitä minulta odotetaan Buzzadorina?

Buzzador saa kutsuja kampanjoihin. Jos haluat osallistua kampanjaan ja pääset siihen mukaan, toimi näin: Ensin testaat tuotetta/palvelua itse - levität tietoa tuotteista ystävillesi ja tuttavillesi keskustelemalla heidän kanssaan eli buzzaamalla. Kampanjan aikana lähetät salamarapporteja ja kampanjan päättyessä täytät loppuraportin.

Buzzadoriksi voi ryhtyä kuka vain, laita sähköpostia heidiiiz84@gmail.com jos haluat päästä testailemaan tuotteita ilmaiseksi :)

1 kommentti:

  1. Noi jälkihoitopyyhkeet on kyllä hyviä ja itse oon tykännyt kaikissa veetin tuotteista muutenkin. :D

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa :)