keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Nonnii!


Ei voi olla totta! Kattokaapa mikä ryhmä on perustettu:10 kommenttia:

 1. Et oo näköjään ainut jota kohdellaan väärin tämän perusteella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En näköjään ole! Onpa hyvä, että tällänen ryhmä on perustettu!

   Poista
 2. Mikä juttu tää on? Tiedätkö tapauksen taustoja? Sulle pitäis olla samanlainen ryhmä, ehdottomasti! Vaikka se nyt sinänsä ei mitään auttais, mutta varmasti sulla on tukijoita täällä taustalla vaikka kuin hitosti!

  VastaaPoista
 3. Kappas. TapausTEN, taustoja ;) Kahden perheen voimin, jo viime keväästä asti, pyörinyt tukiryhmä meille kaikille. Tervetuloa vaan. Meidät on huomattu ihan kuntayhtymä kaksineuvoisen johdossa asti, saimme nimittäin vastikää (eilen) johtajalta oikeen allekirjoitetun kirjeen, jossa vaativat rymän nimen muuttamista. Organisaation nimen käyttöä eivät aio sallia. Muutimme nimen Kaksneuvoseksi, ihan heidän mielikseen, mutta s-postitse pyydän vielä heiltä selvennystä, että mihin lakiin he vaatimuksensa perustavat. Onko moista koskaan kuultukaan, että joku vaatii facebook-ryhmän nimen muuttamista? Mennään kiikun-kaakun sanan- ja mielipiteen vapauden rajoissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mistä ne ees sai tietää koko ryhmästä? Ei kyyliä ei...Kas kun ei vaatineet koko ryhmän poistamista, ettei vaan kaupungin maine kärsi.

   Poista
  2. WTF? Varmaan tulee perästä toi ryhmän poistovaatimuskin.. ei enää yllätä mikään.

   Poista
 4. Siis tottakai saa olla tuon niminen ryhmä. Asiattomia ryhmiä kuten tappouhkauksia yms ei tietekään saa olla, mut eihän tossa ryhmässä ole mitään ongelmaa! Kerranki jotain järkevää perustetaan.

  VastaaPoista
 5. Ryhmä on täysin asiallinen. Kaksneuvosen johdon sietääkin tietää ryhmän olemassa olosta, eikä se katoa, ennen kuin he tekevät sen tarpeettomaksi.

  VastaaPoista
 6. ^^...mutta miksi ihmeessä ryhmästä on tehty suljettu/yksityinen? Jos tarkoituksenanne on kuitenkin saada julkisuutta kaksneuvosen kyseenalaiselle toiminnalle, josta vouhkaatte...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tiedän vastata tohon sen verran, että se on suljettu sen takia, ettei sosiaaliviranomaiset/asiaan kuulumattomat sinne pääsisi.

   Ja mä en tätä ryhmää ole ollut perustamassa/ylläpitämässä, oon ainoastaan liittynyt ryhmän jäseneksi.

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa :)