perjantai 10. toukokuuta 2013

Ihanat kengät 11.95 e!


Mä oon heittänyt tänne aina välillä hyviä tarjouksia, mitä Tradedoublerin kautta sähköpostiin tulee :) 
Nyt oli taas aikas kiva juttu:

Nellyllä on alkanut ylimääräinen viikonloppuale, joka jatkuu maanantaihin klo 13 asti. Tarjolla on suosikkituotteita 40 prosentin alennuksessa ja kenkiä alk. 11,95 euroa.


Mun oli pakko tilata nämä ihanat vaaleanpunaiset ja vielä siniset samanlaiset <3 Hinta juuri toi 11.95e/ kpl. Ei paha!9 kommenttia:

 1. Meinaako joku muu tilata näitä kenkiä? :) Vähä ihanaa, mä oon kauan jo hinkunut tollasia oikein vaaleanpunaisia kenkiä <3 Sitten mä sellaset löydän ja vielä näin halvalla! Jippii! Piristipä päivää kummasti :)

  VastaaPoista
 2. Nää on kyllä ihania ja niitä sais olla joka värissä.... Tosi hyvät jalassa... Saatan parit tilata, kuhan kotiudun täältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä kuulla, että on vielä hyvät jalassa:) Toivottavasti vaan ei meikäläisen jalat turpoa niin, ettei mahdu jalkaan, kun vasta vauvan syntymän jälkeen :D

   Poista
 3. Ei kyl yllätä yhtään et oot noin hyvännäköinen! Tollaset virastotädit jolla viiraa päässä vaan haluaa toiminnallaan kostaa. Mikä olisikaan "parempi" kohde kun hyvännäköinen herkkä nainen. Toivottavasti se oikeusasiamieshomma menee läpi! Terv Jossu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sua :D Ihana oot! <3 Mä oon äitillekki tuskaillu, että annanko mä sitten jotenkin bimbon kuvan itestäni, kun tän kaiken tuskan ja paskan keskellä, kuitenkin jaksan ja tykkään itteäni laittaa?! Välillä totakin miettinyt tosissaan, että pitäiskö sitä olla vaan "kärsineen" näköinen ulkoisestikin, otettaisko sitten paremmin tosissaan? Tässähän olis muuten hyvä postausaihekin ihan.

   Poista
 4. Eikä se ees noin kauniilla naisella mitään auta yrittää näyttää rumalta. En ainakaan usko et kovin helposti siinä onnistuisit (sori vaan) Elämäänsä katkeroitunu sossuntäti valitettavasti tuntee kateutta ja kostaa. (joko alitajuisesti tai tietoisesti) Se on todella väärin! Etkä tod anna itestäs mitään bimoboa kuvaa! Minkä sitä omalle ulkonäölleen mahtaa! On vaan erittäin törkeetä et joutuu sen takia väärin kohdelluksi! :Jossu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuule, kyllä mä en mikään kovin hehkeä näky ole aamulla tukka pystyssä :D Että kyllä musta ruman saa ja helposti :D Mutta oot sä kyllä yli kiva! <3 Kiitos ja pus. :)

   Poista
 5. JA siis muutenki alkoholin liikakäyttö sun kohdalla ei voi pitää paikkansa! tolaset väitteet on ihan uskomatonta paskaa! Liikakäyttö nimittäin tekee rumaksi. Siinä lähtee hampaat, lihoo ruma malliseksi jne. Tunnen yhden tapauksen ja siis alle 30vee ja näyttää nelikymppiseltä. Sillä on todella paha alkoholiongelma ja kolme lasta. Mitään huostaanottoja ei kumminkaan oo tehty. Tuntuu et tässä maassa niitä tehdään vaan silloin kun ei oo syytä. Sit kun syytä olis niin mitään ei tehdä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, kyllä sen ulkonäöstä näkee todella nopeesti. Esimerkiksi kasvot turpoaa...Siitä on hyvä esimerkki oikeesti, kun joskus kun olin just saanut ajokortin ja hain veljeäni jostain kaverinsa mökiltä, jossa olivat juhlineet kolme päivää putkeen...Voi hyvänen aika, että sillä oli naama turvoksissa! Ei sitä tosiaankaan tarvitse vuosikausia ryypätä, kun sen jo näkee päälle päin! Ja ylipäätään miten helposti mulle toi leima on lyöty otsaan...vaan siitä, että neuvolassa on kertonut, että tulee käytyä melkein joka viikonloppu baarissa. Eipä sitä suoraan sanottuna koskaan olisi voinut tietää, että sen perusteella mut tuomitaan juopoksi. Eihän täällä perhanan tuppukylässä muuta tekemistä nuorille olekaan, en tosiaankaan ollut ainut parikymppinen, joka paikallisessa baarissa naamaansa näytti :D

   Tossa sun tietämässä tapauksessa se tulee taas ilmi: Se on täysin virkailijasta kiinni tehdäänkö huostaanottoa vai ei. Oli siihen aihetta tai ei. Aivan persiistä koko touhu!

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa :)