perjantai 26. huhtikuuta 2013

Kuvahaaste/ Päivä 9: Päivän asuEi ole nyt mun päällä oleva asu, vaan oli pakko laittaa kuva, kun löysin kirpparilta maailman suloisimman kesämekon vauvalle :) Voi kuinka pienen pieni se onkaan, ihan kuin nuken vaate <3

7 kommenttia:

 1. Hei! Pitääpä uteliaana kysyä, että oletteko suunnitellu Artun kanssa naimisiin menoa? Ette vissiin ole kihloissa vielä? Onko asian suhteen mitään suunnitelmia tai mietteitä? :)
  Ja vielä sellaanen kysymys, että en muista onko ollut täällä kuvia lastenhuoneesta? Onko teillä sellaasta? Tunnen itseni ihan hölmön uteliaaksi, mutta rupesin miettimään, että nyt kun vauva syntyy ja mahdollisesti lapset kotiutuu pikku hiljaa, niin miten teidän asunnon tila riittää? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaan suunniteltu ja mennäänkin naimisiin joskus :)Täs nyt vaan on niin isoja juttuja menossa, ettei paljon kerkeä mitään häitä miettiä. Sen kerkeää kyllä :)
   Ja lastenhuonetta meillä ei oo. Meidän on tässä vaiheessa ihan turha maksaa ylimääräisistä neliöistä...Vauvan kanssa pärjää hyvin vielä tässä vähän aikaa. Toki jossain vaiheessa muutetaan isompaan asuntoon/omaan taloon, mutta ei oo nyt ajankohtainen asia. Ja sitten jos/kun lapsia aletaan kotiuttaa, se tehdään hitaasti pikku hiljaa, siinä kerkeää sitten hommata sen isomman asunnon. Kun ollaan mietitty paljon talon ostamistakin...Että katsotaan nyt ihan rauhassa. Asiat tärkeysjärjestyksessä :)

   Poista
 2. Niinhän te vielä ehditte hyvin :)Olisit kyllä niin kaunis morsian ;)
  Ja tossa asuntojutussakin teillä on mukavasti jalat maassa :) Mutta mietin, että voiko se jarruttaa lasten kotiutumista kun heillä ei ole teidän kodissa omaa huonetta? Käsittääkseni he eivät yökyläile teidän luona? Yleensä se kertoo hyvin pahoista ongelmista, mutta koska tässä ei kuitenkaan sellaasia vissiin ole, niin voisiko se johtua osaksi siitä, ettei heillä ole sitä huonetta? Vai onko sulle selitetty miksei lapset saa olla yötä? Mun kokemuksen mukaan lasten annetaan olla välillä yötä vanhempien luona aika rajuissakin tapauksissakin... Kumma juttu kun sun lasten ei ole annettu olla yötä...
  Voimia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se siihen vaikuta, tottakai oltais ajat sitten muutettu isompaan jos se tollasesta olisi kiinni :) Tässä ei vaan mitenkään muutenkaan oo toimittu lakien mukaan. Eihän mun äitikään saa lapsia kylään tai lomille,vaikka se pitäisi olla mahdollista. Eipähän ole koskaan mitään tollasia ehdotettu. Liian kauan oltu ilman asianajajan apua, joka auttaa justiin näissä tapaamisoikeuksissa yms. Kyllä ne asiat tulee nyt muuttumaan, kun saa asiantuntevaa apua!

   Poista
  2. Ja kun kaikkia asioita tahallaan viivästytetään. Artunkin tapaamiseen meni yli vuosi ja joka oli kuitenkin aika iso elämänmuutos yms. Ei näitä kiinnosta oikeesti saanko mä lapset kotiin vai en, miksipä siis pitäisi mitään tapaamisiakaan lisätä. Tää touhu nyt on vaan riistäytynyt kaikin puolin käsistä jo ajat sitten, eikä mitkään lait näytä painavan missään! Että kyllä tässä pikkusen odotellaan, että saadaan se asianajaja tosiaan mukaan taistoon :)

   Poista
 3. Tuntuu kyllä niin kurjalta, ettet edes välillä saa lapsia yökylää.. Ja kummalliselta! Kaikissa mun tuntemissa huostaanotto tapauksissa (ja näitä tiedän aika paljon kun mun vanhemmat toimii sijaisperheenä) on kyllä hetiaikaisessa vaiheessa annettu lasten olla välillä öitäkin. Tietysti tilanteen mukaan, mutta kuitenkin, vaikka näyttäisi siltä, että kotiutuminen ei tulisi vuosiin vielä kysymykseenkään lasten on annettu olla välillä vanhempien ja isovanhempien luona yötä. Jopa huume ja väkivalta tapauksissa. Ja sullahan ei tällä hetkellä ole mitään ongelmaa. Paitsi tietysti masennusta ollut/on(?), mutta sen ei kyllä pitäisi lasten yökyläilyä estää... Tuntuu niin kummalta tää pelleily. Kamalalta. Toivottavasti asianajaja saa asioihin vähän tolkkua!

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa :)