sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Kuvahaaste/ Päivä 5: vanha kuva
Silloin, kun sain vielä olla äiti, joka on läsnä koko ajan. Aleksi ihana pullero <3

5 kommenttia:

 1. Tuli mieleen, että voisitko joskus kertoa lisää kuvin ja sanoin ajasta, kun lapset olivat vielä kotona? Myös lasten huostaanotto päivästä ja sen jälkeisistä päivistä olisi rikastuttavaa kuulla, ymmärrän kyllä, että on varmasti raastavaa palata niihin aikoihin...kunhan ehdotin..
  Tsemppiä kuitenkin tulevaan!
  -koopoo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin laittaa kuvia ja kertoa siitä ajasta :) Yritän tehä sen jo tänään. On se totta, että on TODELLA raastavaa palata niihin aikoihin. Eilen just tän sun kommentin jälkeen kattelin Facebookissa vanhoja kuvia lapsista ja se tekee kaikkein pahinta :( Muistuu niin elävästi se aika mieleen ja kauhea ikävä ja suru valtaa mielen!

   Poista
 2. Kiitos kuvapostauksesta! Vielä kiinnostaisi kuulla tarkemmin lasten huostaanotto päivästä, kun tuollaisista asioista ei ole mitään tietoa, jotenkin sitä tietämättömänä kuvittelee tilanteeseen liittyvän kamalaa draamaa, itkevien lasten riistämistä äidin sylistä..ei kai?! Toki siltäkin kannalta, miten sinua kohdeltiin silloin, kun lapset vietiin vai saitko itse viedä lapset "mummalle ja papalle"?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon muistaakseni siitä tilanteesta jossain postauksessa kertonutkin! Eli lapset oli silloin hoidossa ja ensin käytiin hakemassa kotoa vaatteita ja sitten ajettiin sinne hakemaan lapset. Kumpikaan lapsista ei silloin itkenyt, koska olin heitä sosiaaliviranomaisten autoon laittamassa, eivätkä tietenkään ymmärtäneet mitä oli tapahtumassa. Itse olin ihan shokissa ja itkin...Sosiaaliviranoimaset vaan kysyivät, että pärjäänkö nyt ja olisi hyvä, että mulla olisi joku seurana nyt. Sitten ne häippäs ja mä jäin istumaan omaan autoon itkien. Sitten en muistakaan tapahtumia siitä illasta tai seuraavista päivistä, kai sitä on ollut sen verran shokissa ja mä oon ainakin käsittänyt, että on ihan yleistäkin, ettei ihminen muista jostain pahasta traumaattisesta jutusta kunnolla/mitään!

   Kyllä tota tekee pahaa muistella, enkä mielelläni tohon päivään kyllä palaakaan. Heti muistaa sen hädän ja ahdistuksen mikä siellä hoitopaikan pihassa oli :(

   Toivottavasti tämä nyt vähän edes selvitti sulle mitä halusit tietää :)

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa :)