keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Black and white hair

Apuva! Mä meen tänään värjäämään veljen tyttöystävän hiuksia ja nyt kyllä pikkusen hirvittää :D Pohjalle tulee ihan vaalea väri ja sitten pitäisi sinne tänne laittaa mustaa raitaa ja alahiuksia ilmeisesti kans värjätä mustaksi.

Mä oon paljon värjäillyt ja leikkaillutkin omia hiuksia, mutta muiden päitä en juurikaan ole laitellut. Äitille nyt muutaman kerran pistänyt vaaleita raitoja tummiin hiuksiin, mutta se on niin piece of cake sillä raidoitushupulla!

Nyt kun värit onkin toisinpäin, niin se tekee tästä haastavaa...Toivottavasti lopputulos ei muistuta dalmatialaista :D Onko kellään kokemusta tummien raitojen laittamisesta vaaleisiin hiuksiin? Kysessä on (onneksi) ihan lyhyet hiukset. Että millä konstilla niitä raitoja olis helpoin tehdä? Hupulla, pensselillä vai foliolla? Oma järki sanoo, että hupulla, mutta pelkään että sinne hiuksen juureen jää sellainen musta läntti sitten :/

No, joka tapauksessa aion kuivaharjoitella kaikki konstit moneen kertaan, ennen kuin alan läträtä sen värin kanssa. Mustahan on niiiiin helppo saada vaaleasta hiuksesta pois ;)


11 kommenttia:

 1. Harmi etten osaa auttaa tossa raidoittamistekniikassa.. KYllä siitä varmasti ihan hyvä tulee! :) Oisko mahollista ottaa kuvaa valmiista hiuksista? Ois kiva nähä miten onnistu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enköhän mä siitä kuvan saa ottaa jos se vaan onnistuu :D

   Poista
 2. Kannattaa tehdä folioilla, jos tarkoituksena on saada selkeämmin erottuvia raitoja, kuten kuvassa Christinalla :) hupulla tehdyt raidat on yleensä niin pieniä eikä erotu selkeinä raitoina varsinkaan lyhyemmästä tukasta, joten kokonaisuus saattaa lopulta olla harmaan näköinen.
  Muistakaa olla myös värin huuhtelussa huolellisia! Eli ensin suurin osa mustasta väristä kannattaa huuhdella ettei vaalea hius imaise pesuvaiheessa itseensä mustaa väriä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon vinkistä! :) Mä kans pelkään tota harmaata vaikutelmaa :/ Eli kokeilemme siis ensimmäisenä foliota!

   Poista
 3. Ei missään tapauksessa hupulla! :s

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmeisesti ei :) Kokeillaan laittaa foliolla ne raidat!

   Poista
 4. Hupulla ajattelin siis, etten joka reiästä hiuksia ottaiskaan, vaan sieltä täältä ja yrittäisin kiskoa sieltä mahdollisimman ison tukun hiuksia...Mutta näiden varoitusten perusteella taitaa huppu jäädä kaappiin :)

  VastaaPoista
 5. En nyt halua olla hiekkarömpsä, mutta kannattaa varmuuden vuoksi kuitenkin raskaana vältellä hengittelemästä kaikkia myrkkyjä. Noi hiusvärithän on aika järkkyjä aineita. Eikä riittävästi ole tietoa niiden haitoista.

  http://www.avatv.fi/kauneusjahyvinvointi/artikkeli.shtml/paivittaiskosmetiikka-voi-vaarantaa-raskauden/2010/02/1065094

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan ne, mutta niin moni parturikampaaja-ystävä on kertonut, että ovat värjäilleet omia ja muidenkin hiuksia...Nytkään mun ei tarvii kun ton mustan hiusvärin kanssa olla tekemisissä, on jo itse värjännyt vaalean osuuden. Eipä tässä olla kun muutaman kerran oltu väriaineiden kanssa tekemisissä :)

   Poista
 6. Mitenkä onnistu hiukset? Ois kiva nähä kuvaa operaatiosta, joskus oon miettiny samaa omille hiuksille, mutta pelottaa just se että musta leviää joka paikkaan :D varsinkin viimeistaan sillon kun hiuksia pesee...

  VastaaPoista
 7. Sun pitää tehdä ehottomasti sitä video postausta!! :)

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa :)