sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Silky Hair Coat- hoitoaine pidennyksille

Kun nyt kerran päästiin postailun makuun, niin jatketaan ihmeessä :)

Edellisessä hiuspostauksessa kerroin löytäneeni superin hoitoaineen ja pakko kertoa teillekin siitä! Oon tuskaillut aiemmin sitä, kun pidennykset menevät helposti takkuun, eivätkä pysy kauaa sileinä ja pehmoisina. Sitten aloin käyttämään öljytippoja, joista olikin aivan uskomaton apu! 

Nyt löytyi uusi tuote, mikä melkeinpä voittaa noi öljytipatkin: Silky Hair Coat- hoitoaine pidennyksille

Tuoteselostuksessa sanotaan, että sopii hyvin kuitujen hoitoon ja sileänä pitämiseen. Jos tämä tekee hyvää jo kuiduille, niin miten hyvää tämä tekeekään sitten aidoille pidennyshiuksille? No todella hyvää, voin kertoa :) 


Tuoksuu muuten tosi hyvältä! Jopa Arttu, (joka nyt ei yleensä kiinnitä sen kummempaa huomiota mihinkään tuoksuihin, kun niitä on leijaillut täällä mun perässäni varmaan tuhansia erilaisia) kysyi, että mistä tuli näin hyvä tuoksu, kun olin levittänyt tätä hiuksiini :)

Tämä sisältää jojoba-auringonkukansiemenöljyä, joka tekee hiuksista ihanan sileät! Kannattaa ehdottomasti kokeilla pidennyksille ja tottakai myös niille ihan omillekin hiuksille :) Tätä ei ilmeisesti edes hirveän monessa suomalaisessa paikassa myydä tai ainakaan en ole törmännyt...Hain vain hakusanoilla "hoitoaineet pidennyksille" ja tämä tuote osui silmiini heti. Tämän löysin siis Cybershopista, eikä hintakaan ollut kuin 12 euroa!


Ps. Mä koitan huomenna saada aikaiseksi tehtyä pitkästä aikaa videopostausta :)

4 kommenttia:

 1. Kiitti vinkistä, toi lähtee seuraavaks tilaukseen kun nykynen hoitis loppuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olkaapa hyvä vain :) Kiva jos joskus pystyy vinkata jostain uudesta, toimivasta tuttavuudesta!

   Poista
 2. onko muuten pidennykset pysyneet kunnossa tällä vieläkin? tekis mieli itellekki tilata joku aine millä vois pidennysten käyttöikää saada maksimoitua. ei nuo intialaiset karvat pysy kovin hyvänä, varsinkaan vaaleat pidennykset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On pysynyt :) Kannattaa ehdottomasti kokeilla!
   Toinen tosi hyvä hoito pidennyksille on Goldwellin elixir oil treatment, saa kampaamoista :)

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa :)