keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Pikkupirkko


Nyt saan iloisin mielin esitellä ihanan lastentarvikkeita myyvän verkkokaupan, nimeltään PIKKUPIRKKO.

Ensin vähän faktaa:

Verkkokauppa on pyörinyt tämän vuoden alusta ja sen ylläpitäjinä toimii perhe Etelä-Savosta. Perheeseen kuuluu vanhempien lisäksi 2,5 ja 1 vuoden ikäiset lapset. Perheen äidillä on pitkä kokemus lastenvaateyrittäjänä, mutta ura jäi ruuhka-Suomeen perheen muuttaessa maaseudun rauhaan.

Tällä hetkellä valikoima on heidän omien sanojensa mukaan vielä hieman suppea, mutta se kasvaa jatkuvasti. Ja tässä asiassa asiakkaiden kommentit ja toiveet ovat tärkeässä asemassa!

Pikkupirkko toimii itse maahantuojana ja valtaosa tuotteista tulee Englannin ja Saksan tukuista, osa tuotteista tulee Aasiasta.

Verkkokaupalla on omat Facebooksivut täällä!

 
Olen ollut yhteydessä sekä perheen isään Nicoon, että äitiin Susannaan. Ja molemmat olivat todella ystävällisiä ja ihanan tuntuisia ihmisiä. Ja jotenkin tulee niin mukava tunne, kun tietää, että yrityksen takana on pikkulapsiperhe, eikä mikään suuri kasvoton liikeketju! Kyllä sitä ainakin itse henkilökohtaisesti mieluummin tukee perheyritystä.


 Sain valita Pikkupirkon valikoimasta itselleni mieluisan tuotteen kokeiluun ja teille lukijoille esiteltäväksi. Ja hetihän sieltä löytyi oma lemppari:


joka toimii niin normaalina laukkuna, mutta laukunjärjestäjän avulla myös oikein kätevänä hoitolaukkuna. Ja hoitolaukuksihan mä tämän tietysti uutta vauvaa varten halusin.


Vaikka laukku alkuun näyttikin pieneltä, niin asetettuani laukunjärjestäjän ja tarpeellisia vauvan tarvikkeita sinne, niin huomasin, kuinka tilava se onkaan. Ja tuo järjestäjä on ihan loisto väline! Hyvin mahtui vaatteita, vaippoja, 3 vauvanruokapurkkia, 2 puolen litran juomapulloa, kosteuspyyhkeitä, tutteja ja pehmolelu. Eli siis kaikki tarpeellinen mitä arkena liikkuessa vauvan kanssa tarvitaan!
Oon kyllä todella tyytyväinen laukkuun ja varsinkin, kun Hello Kitty (mun lapsille tuttavallisesti Hello Kissu) on Ida-Mariankin lemppari, niin tämä oli nappi valinta :)

Tässä vielä muutamia muita tuotteita Pikkupirkon valikoimista:
 
Käykää ihmeessä tutustumassa verkkokauppaan ja tykkäilemässä Facebookissa :) Ja vaikka vauvan/lapsen-tarvikkeet ei itselle juuri ajankohtaisia olisikaan, niin tuolta löytyy kuitenkin hyviä lahjaideoita!

Minä kiitän vielä sydämeni pohjasta Pikkupirkkoa yhteistyöstä ja ihanasta laukusta :)

  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa :)