tiistai 26. maaliskuuta 2013

Pieces of my home

Yhtenä postaustoiveena oli meidän koti. Siitä löytyykin pari postausta aika alkupäästä: 


Huomaa, että on ollut vanha kamera käytössä, on niin huonoja kuvia, että aivan hävettää :) Olohuone ei oo noin synkän näköinen enää, vaikkakin noi hämärät kuvat tekee siitä vielä todellisuutta synkemmän näköisen!

Mä otin muutamia uusia kuvia, lähinnä vaan yksityiskohdista :)

Tää oli jotenkin niin söpö ja tarttui mukaan kirpparilta eurolla :)


Mun isä on väsännyt Idalle ja Aleksille omat tuolit :)


Mun iltojen hömppää ;)
Eilen vaihdoin illalla makkarin järjestystä, vauvan pinnasänkyä ja hoitopöytää varten. Ja siivosin   kaapit, että niihin mahtuisi jotain olleellista turhien vaatteiden sijaan :) Nyt eteisessä odottaa jätesäkillinen vaatteita ja iso pussillinen kenkiä kirpparille vietäväksi! Huh, tulipahan toikin homma vihdoin tehtyä. Miten sitä ihminen viittiikin pyöritellä niitä samoja vaatteita iät ja ajat:"Kyllä tätä varmaan vielä tulee käytettyä!" Nyt oli pakko unohtaa toi ajattelutapa ja heittää kylmästi vaan kaikki ylimääräinen pois. Ahh ja kyllä se kuulkaa teki vaan hyvää :)

2 kommenttia:

  1. Totta se on jotenki terapeuttista ja kivaa kun saa vietyy myyntiin itselle tarpeettomat ja sitten toiselle se on aarre. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä muuta sano :) Mä kans mietin niitä vaatteita lajitellessa, että varmasti joku löytää jotain kivaa itellensä. Kuitenkin hyviä ja nättejä vaatteita oli, jäänyt vaan joko liian pieneksi tai sitten on vaan jo kyllästynyt! Aina parempi ne on siellä kirpparilla olla, kuin turhaa tilaa viemässä omassa kaapissa :)

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa :)