torstai 7. maaliskuuta 2013

Kiitos kommenteista!

Huiiii,kun olikin tullut paljon kommentteja! En eilen käynyt ollenkaan koneella, en edes Facebookissa :D Vastailen teidän kysymyksiin tänään illemmalla, nyt lähden shoppailemaan...Jee, ruokaostoksille siis. Meikäläisen shoppailut on sitä :) 

Ja kiitos paljon kaikille, että kommentit yms. olivat oikein asiallisia. Ei tullut syytöksiä ja epäilyjä, mitä mä aina sydän pamppailen pelkään! Ne on vaan oikeesti ihan kauheeta luettavaa, kun itse tietää kuitenkin missä mennään ja mitä kaikkea oon läpi käynyt. Kun kukaan läheinen tai ystäväkään ei arvostele tai tuomitse, niin ei sellaista halua ventovierailtakaan.

Mutta palailen tosiaan illalla! Mukavaa päivänjatkoa kaikille <3 


7 kommenttia:

 1. Muista Heidi, että kaikenmaailman idiootteja ja valopäitä riittää tässä maailmassa niin paljon, ettei niiden höpötyksiä ja syytöksiä kannata muuta kun laittaa toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Sä itse ja sun läheiset tietää parhaiten, mitä sun elämässä tapahtuu etkä varmasti kaipaa mitään paskaa kenenkään muka-kaikkitietävän näppikseltä. Taitaa monenkin anonyymin jutuissa paistaa kateus tai ihan silkka loukkaamisen halu. Viimeinen vaihtoehto on sitte poistaa kommentointimahdollisuus anoilta ja se taisi tehota ainakin tällä kertaa. :)
  Hyvää kevättä sulle ja Artulle sekä lapsille ja masurinsessalle ja jaksuja tulevaan! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi oi oiiii, mikä ihana viesti <3 Kiitos!! Hihhih, mä vähän luulen, että kukaan ei voi olla mulle kateellinen, mutta niitä ihmisiä kyllä löytyy, jotka saa jotain sairasta nautintoa toisen loukkaamisesta. Eiii voi ymmärtää.
   Minä, Arttu,lapset ja masurinsessa kiitämme ja toivotamme sinne myös hyvää kevättä :)

   Poista
 2. Tiiätkö miks Heltsun blogia ei löydy? Onks se lopettanu vaiko mitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm...Näyttää et se on laitettu vain tietyille lukijoille. En kyllä osaa nyt sanoa tuohon mitään?! Tekisköhän se vaan jotain muutoksia sinne blogiin, kun ei ainakaan mun silmiin oo osunu, että se olis puhunut lopettamisesta tms.

   Poista
  2. ohoh heltsu on tosiaan laitta bloginsa piiloon! :o toivottavasti vaan muokkailee jotain, eikä jätä sitä nyt tälleen :/

   mut pari päivää sitte vai oliko se eilen niin heltsu kyllä puhu uuden blogin tekemisestä ja siitä kuinka se sen mies ei halua enään näkyä blogissa niin kai se sitte tekee nyt sen uuden tai jotain :O HELTSU ILMOTTELE!!! :DDD ok tulipa outo olo ku toisen blogissa käyn kommaan toisen blogia XD

   mutta heidi oot ihana!!! ♥ oikein ihanaa kevättä sulle!

   Poista
  3. Ahaa, no se varmaan sitten tekee sitä uutta blogia :) En mä usko, että Heltsu häippäis tosta vaan mitään ilmottamatta!

   Ihanaa kevättä sulle myös :)

   Poista
  4. Heltsu on facebookissa ilmoittanut laittavansa bloginsa tauolle, ja luultavasti tekee kokonaan uuden blogin jossain vaiheessa :)

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa :)