sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Buzzador: Möller Omega-3 Pikkukalat

Tällä kertaa pääsin Buzzadorin kampanjaan, jossa sain (tai oikeastaan lapset sai) testattavaksi uusia Möllerin Omega-3 Pikkukalat- tuotetta. 


Omega-3 Pikkukalat:

- sisältää Omega-3-rasvahappoja (DHA+EPA) ja D3-vitamiinia.

- D-vitamiini auttaa rakentamaan lihaksia, luustoja ja hampaita. Se on tärkeä myös vastustuskyvylle.

- eivät sisällä keinotekoisia väri-tai makeutusaineita, eivätkä lainkaan säilötysaineita. Makeutusaineena on käytetty ksylitolia ja sorbitolia.

- raikkaan hedelmäinen maku

- sopivat koko perheelle

- pakkaus sisältää 45 kpl. Suositeltava vuorokausiannos on 2 kpl.

- saatavana apteekeista ja päivittäistavarakaupoista.


Lapset oli tosi innoissaan, kun molemmat saivat omat paketit. Tunsivat itsensä kovin tärkeäksi :) Heti tietysti tuotetta haluttiin testata eli maistaa. 
Pikkukalat olivat ihanan pehmoisia ja lasten ensimmäinen reaktio olikin: NAM! Eli näiden vitamiinien syömisessä ei varmastikaan tule olemaan ongelmia!www.moller.fi


Mikä on Buzzador?


Buzzadorina sinulla on mahdollisuus päästä kokeilemaan ja kertomaan, mitä pidät erilaisista tuotteista ja palveluista. Kun pääset kokeilemaan tuotteita ja palveluita sinun tarvitsee vain kertoa niistä ystävillesi, joko kasvotusten tai sosiaalisen median välityksellä sekä raportoida kokemuksesi tämän jälkeen meille. Buzzadorina toimiminen on sinulle ilmaista ja vie sinut ja ystäväsi moniin jännittäviin kohtaamisiin uusien tuotteiden ja palveluiden parissa.

Sähköpostiin tulee tiedot uusista kampanjoista ja saat itse päättää osallistutko siihen vai et. Elikkä tämä ei velvoita mihinkään:) 
Ja sinulla ei tarvitse olla omaa blogia. Osa kampanjoista on ns. Blogikampanjoita, mutta useimmat kampanjat raportoidaan muuta kautta.

Buzzadoriksi pääsee täältä.

8 kommenttia:

 1. onko nuissa mitään että minkä ikäisenä voi alkaa nuita syömään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. www.lysiproducts.com sivulla sanottiin näin: Omega-3 -tuotteista ei ole olemassa mitään virallisia saantisuosituksia lapsille. Yhden käytännön mukaan omega-3 -tuotteita voi antaa lapselle siitä lähtien, kun hän syö jo kalaa ruoan muodossa eli usein 1-2 vuoden iässä.

   Poista
 2. Ootko saanu lapset takaisin? Toivottavasti ei enää kauaa kestäisi.. Kaverini lapset olivat kolme vuotta huostassa ja sai lapset takaisin kotiin puoli vuotta kolmannen lapsen syntymästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä oo vielä saanut :( Kuulostaapas samankaltaiselta tilanteelta, tuo sun kaverisi juttu! Kun mekin lähetään oikeuteen sen jälkeen, kun ollaan hetki vauvan kanssa elelty ja näytetty sitä arkea näille lastensuojelijoille!

   Poista
 3. ihanat lapset sulla,tuo tyttö on ihan sun näkönen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Juu, on Ida vähän vissiin meikäläisen ulkonäköä perinyt ;)

   Poista
 4. voi että niin ihania nuo lapset!♥

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa :)