maanantai 18. helmikuuta 2013

Superpikakuulumiset!

Mulle iski kauheen huono omatunto, kun en oo piiitkääään aikaan käynyt mitään täällä kirjoittelemassa. Kaikki kuitenkin hyvin :) On vaan ollut niin paljon kaikenlaista ja mä kerkesin viikon sisään olla kaks kertaa oksennustaudissakin. Jipii!

Mulla on eteisen kaapin tyhjäys ja siivous tuolla kesken, joten ei tämän enempää nyt tällä erää. Yhtäkkiä vaan iski tajuntaan, että nyt pitää käydä nopsaa täällä kertomassa, että kaikki ok :) Meillä on torstaina tosiaan rakenneultra, niin mä tuun sitten kirjoittelemaan tarkemmin kuulumisia <3


4 kommenttia:

 1. Hei ihana tää sun blogi!! Olin joskus kaaauan sitten sulla lukijana mutta sitte sun blogi hävisi :S meni reilu vuosi eteenpäin ja tänään löysin sen sitten jälleen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Juu tää blogi oli jonkin aikaa vain kutsutuille, kun alkoi tulla niin epäasiallisia kommentteja:/ Ei ollut enää mukavaa, kun aivan pelotti tänne kirjautua, kun sai pahoittaa mielensä. Mutta nyt taas uskalsin tän laittaa julkiseksi. Kiva, että löysit tänne uudestaan :)

   Poista
 2. En tiedä tuliko äskeinen kommentti perille, puhelin sekoaa :) Laitetaan varmuuden vuoksi uudelleen..

  Kiva kuulla sinusta pitkästä aikaa! :) Hyvä että siellä kaikki hyvin, ihmettelinkin jo kun ei ole kuulunut mitään.. Mutta asiat tärkeys järjestykseen tietenkin, jos blogille ei aina ole aikaa niin sitten ei ole, kyllä me täällä sinua odotetaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli se ensimmäinenkin perille näköjään :) Se on kiva kuulla, että odotatte :) Välillä vaan on niin raskaita asioita, että pitää oikein koota ittensä, että niistä jaksaa täällä kertoa tai sitten energia on muuten kaikkien päällekkäisten asioiden takia niin vähissä, ettei vaan jaksa yksinkertasesti edes olla koneella. Mutta kuitenkin tykkään tätä blogia pitää, ihan vaan ymmärtäväisten ja ihanien lukijoiden takia :) Vaikka välillä vähän pitempi tauko saattaa tullakin, niin en mä lopullisesti katoa, siitä erikseen ilmoittamatta ainakaan :)

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa :)