torstai 21. helmikuuta 2013

rv 21+2

Niin se kätilö meinasi, että pieni tytöntyllerö sieltä olisi heinäkuussa tulossa :) <3 Mä oon täällä ihan hurmiossa, voi ihanaa! Nyt saa alkaa jo pikku hiljaa ostella vaatteitakin tulevalle pikkusiskolle, en oo niitä viittinyt vielä ostaa, kun ei tiennyt kumpi siellä masussa kasvaa.

Kaikki oli tytöllä hyvin ja justiin niin kuin pitääkin! :)
Nyt on kyllä onnellinen olo <3  

26 kommenttia:

 1. Paljon onnea terveestä tytöstä! Tai ainakin tyttölupauksesta :)

  Ja noihin edellisiin teksteihin viitaten, viet ehdottomasti asian eteenpäin. Tuollaisista perättömistä syytöksistä täytyy joutua vastuuseen, menis jo mun logiikalla kunnianloukkauksesta. Ja varsinkin nyt, kun odotat taas niin ehdottomasti kannattaa tehdä selväksi, ettet käytä alkoholia raskausaikana :)

  Mulla on edelleen mielessä, että veisin puoli vuotta sitten tapahtuneen neuvolan laiminlyönnin eteenpäin, valittaisin asiasta. Pojalla oli aukile kiinni 8kk:n iässä ja otsalla selkeä harjanne, eikä asiaa huomioitu. Huomasin aukileen kadonneen viikkoa jälkeenpäin ja tajusin, miten vakavaa harjanteen ilmestyminen voi olla. Mistäpä olisin tiennyt ilman googlea mistään kallon luutumisista, kun aukiletta ei edes tunnusteltu lääkärineuvolassa :/ Nyt ollaan käyty kirurgilla ja kaikki on kunnossa, mutta silti. Pistää vihaksi tuollainen huolimattomuus, kun on vauvasta kyse.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :)

   Ymmärrän sun tunteen täysin Varmasti pistää vihaksi. Onneksi pojalla kuitenkin nyt on kaikki hyvin :) Ja jos oikeeesti vähänkään siltä tuntuu, niin vie ihmeessä säkin asia eteenpäin. Kyllä hoitohenkilökunnankin pitää kantaa vastuunsa teoistaan tai tekemättä jättämisistään! Niinhän meidän muidenkin pitää.

   Mä oon miettinyt kans tota Idan synnytystä, kun oon lukenut paljon istukan repeämisestä. En oo edes tajunnut miten vaarallista se oikeesti on molemmille. Ja silti mä jouduin odotella vaikka kuinka kauan ennen kuin päästiin synnytyssaliin, joka supistuksella menetin kuitenkin verta. Sitten olin synnytyssalissa jo niin poikki, ettei ponnistamisesta tullut mitään. Olisko tossa kohtaa pitänyt jo leikata tms...Hätäsektiosta vaan istukan irtoamisen/repeämisen yhteydessä paljon on puhetta. En tiiä sitten, mutta kummasti koko tämä asia oli jätetty pois siitä Idan diagnoosista. Kyllä tollanen on mun mielestä aika oleellinen asia jos mietitään mistä hapenpuute ja siitä johtuva vamma johtuu.

   Poista
 2. Vooi, onnittelut tyttölupauksesta! :) <3

  Meillä on huhtikuussa rakenneultra mutta en tiiä meinataanko kysyä kumpi tulee! Toisaalta ois kiva jännätä synnytykseen asti, mutta toisaalta ois kiva tietää etukäteen niin pystyy laittaan kaiken valmiiksi! Onneks kaikki vauvajutut on sellasia et sopii molemmille, ku en esikostakaan tienny kumpi tulee, mut esim. rattaat on sellaset jossa paljon vaaleenpunasta niin se voi olla ettei mies huoli niitä jos poika tulee... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti <3
   Voiii,mä en ois ikinä malttanut odottaa enää synnytykseen asti, oon sellanen hätähousu! :D Mä ihmettelen näin jälkikäteen, miten ihmeessä silloin kanssa esikoista odottaessa jaksoin odottaa jännityksellä sinne asti! Eipä oo ikä ainakaan tuonut kärsivällisyyttä näköjään:D
   Juu,toi vaaleanpunainen saattaa olla miehille kova paikka jos kyseessä onkin poikavauva ;) Meilläkin on nyt turvakaukalo, jossa on vaaleansininen kangas, mutta se nyt ei niin vaarallista oo. Ärsyttävää, kun on muka tyttöjen ja poikien värit, hankaloittaa just näiden tavaroiden hankkimisessa etukäteen!

   Poista
  2. Mä en sillon esikon kohdalla ees hoksannu et ois voinu kysyä sukupuolta, ku mulla oli alusta asti niiiin vahva tyttötunne.. naureskelinki jälkeenpäin et jos synnytyssalissa ois sanottu et poika tuli niin en ois varmaan uskonu että se on mun vauva :D

   Niinpä! Ja monesti ajatellaan ettei oo yhtään "paha" tai outoa jos tytöllä on sinistä mut auta armias kun puet pojalle punaista! Tää on miehelle eka laps ja hän oottaa niin poikaa (meillä on tällä hetkellä akkavalta talossa; minä, Jade tyttö ja koirakin on narttu :D ) joten varmaan senki takia haluaa nimenomaan sen POJAN. :D

   Poista
  3. No kyllä saa olla mies helisemässä naisten kanssa siellä :D Mä ajattelin kans, että Arttu olis kauheesti halunnu poikaa, kun oon sanonut että enempää ei lapsia tehtäis, mutta kovin tuo näytti olevan onnellinen tyttövauvasta.Ja tottakai, eipä sillä sukupuolella sitten kuitenkaan loppujen lopuksi väliä ole. Onhan ne tytöt sellasia isin silmäteriä kumminkin :)Mutta kyllähän sitä mielellään molempia sukupuolia kasvattaisi, mulle nyt on onneksi siunaantunut niin tyttö, kuin poikakin. Meillekin tulee nyt sitten akkavalta tähän talouteen, jeee! :D On siinä Artulla ja Aleksilla kestämistä meissä kolmessa naisessa ;)

   Poista
  4. Niinpä! :D

   Ja joo, ei sillä sukupuolella loppujenlopuksi varmastikkaan oo mitään väliä! Ainakaan enään siinä vaiheessa kun sen oman pienen saa ensimmäistä kertaa syliinsä. :') Jotenkin mä ainakin oon ajatellut, et miehet haluis aina et ensimmäinen lapsi ois poika, en kyl tiiä miks. :D Vaikka kyllä mäkin mielelläni pojan ottaisin, kun tyttö on jo.. :)

   Poista
 3. Oi ihanaa, onnea tyttölupauksesta. Me saatiin vain hutera tyttöveikkaus mutta ei haluttu sitä lähteä 4d-ultraan varmistelemaan. Kyllä tämän loppuajan jaksaa odottaa. Aika vahva tyttöfiilis molemmilla kuitenkin on. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tää kätilö ensin sanoi, ettei oo vielä kunnolla nähnyt, mutta on vahva epäily. Sitten jonkin ajan päästä sanoi, että aika vahvasti näyttäisi että tyttö tulee! :) Koskas sulla oli laskettu aika?

   Poista
  2. Mulla on 10.4. joten ei enää kovin kauaa. Enää viikko töitä ennen mammalomaa :)

   Poista
  3. Oii, teillä on niin vähän aikaa h-hetkeen enää :) No se on kiva, että pääset nyt sitten rauhoittumaan ja valmistautumaan vauva-arkeen :)

   Poista
  4. On kyllä ihana jo rauhoittua, vaikka mietinkin että miten ihmeessä ajan saa äitiyslomalla kulumaan, ennenkuin vauva syntyy :)
   Mulla on muuten odotusblogi toiveenatoukka.blogspot.com jos hauat käydä kurkkaamassa :)

   Poista
  5. Luet hyviä kirjoja, rentoudut ja NUKUT vielä, kun voit :D Nopsaa se aika siitä sitten hujahtaa! Kiva, mä käyn kurkkaamassa tota sun blogia :)

   Poista
 4. Onnittelut tyttölupauksesta!! :) Meilläkin on rakenne ultra kuukauden sisään, ettei meilläkään viikot ihan hirveästi toisistaan heitä.. ;D
  Saas nähdä paljastuuko meille sukupuoli.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän :) No ei heitä ei :D Toivotaan, että se vauveli siellä teille suostuis vähän vilauttamaan! Kyllä se kuitenkin helpottaa justiin vaatteiden ostoa yms. jos sen haluaa saada tietää ja onnistuu sen vielä näkemäänkin :)

   Poista
  2. Helpottaa ultra muutenkin, kun jäi esikoisen sairastelun takia eka ultra välistä, eivätkä mua enää ns. jälkikäteen suostuneet sinne ottamaan niin saa paremmin varmistusta, että pienellä on varmasti kaikki hyvin ja asiat niinkun pitää. :)
   Olis aika unelma saada poika, kun tyttö talossa on, mutta toisaalta eipä tuon niin väliä, jotenkin mulla on vähän poika olo, vaikken mä noista oloista viimeraskaudessa tajunnut mitään.. ;D
   Automaattisesti alkanut katella poikien vaatteita ja laittanut tytön vaatteita tytölle talteen, että saa sitten joskus ne itselleen, että toiselle pitää kuitenkin ostaa kaikki vaatteet uusiksi, mutta se jääköön nähtäväksi.. ;D

   Miten, ootko saanut äitiyspakkauksen, vai otatko rahana? Ihan näin ohimennen :D Vai ootkos siitä jo jotain maininnutkin? Mä tänään taas kattelin sitä pakkausta netistä ja siinä oli enemmän juttuja mistä en pitänyt ja mille mulla ei olis käyttöä, että taidan ottaa rahana ennemmin. Edellisestä pakkauksesta tuli muutama hassu juttu loppuviimein käyttöön, joten sillonkin se oli suht turha..

   Poista
 5. Onnittelut!! <3 ihana juttu nauti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä nyt aion nauttia :) Ja kiitos paljon :)

   Poista
 6. Vastaukset
  1. On on on <3 Kyllä noi ultrat tekee ihmeitä--> rakkaus lapseen kasvaa huimasti, kun sen näkee! Oli niin hassun näköstä, kun vauva siellä joi lapsivettä kieli heiluen :D eihän siinä voi muuta, kuin tuntea syvempää rakkautta <3

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa :)