keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Masuasukki

Nonnii, ultrassa käyty ja kaikki oli hyvin :) <3 Varsinainen unikeko se meidän vauva on. Nauratti oikein, kun ensin se pyöri siellä ihan hulluna, mutta sitten kun olis pitänyt oikein kunnolla ruveta mittailemaan, päätti hän ottaa tirsat! Kätilö sitten heilutteli mahaa ja vauva pomppi eestaas, mutta eipä paljon piitannut: käänsi vaan nopeesti kylkeä ja jatkoi unia :D NIIIN äitiinsä tullut :D

Muutaman herättely-yrityksen jälkeen mitat onneksi saatiin ja kaikki oli niin kuin pitääkin :) <3 Laskettu aika siirtyi 6 päivällä, joten h-hetki olis nyt sitten 2.7.2013!

Arttu ei töiden takia päässyt mukaan ja odottelenkin ihan innoissani, että pääsen näyttämään kuvat sille :) Heti, kun se 3 D-kuva putkahti ruudulle, me oltiin äitin kanssa: Ihan Artun näköinen :D Vaikka ei sitä nyt vielä voi tietää, mutta heti siitä Arttu tuli mieleen :)

Sivuprofiili. Siellä se pikkunoukka näkyy :)Niin pieni vielä, mutta sitäkin odotetumpi ja rakkaampi <3

6 kommenttia:

 1. Paljon onnea pienestä ihmeestä <3 :)

  nii ja hei unoha noi keskustelupalstat sun muut mollaajat! sä itse tiiät miten asiat on ja se riittää.. Muut puhukoon mitä tahtoovat, säälittävää kyllä ettei toisilla ole omaa elämää.. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis :)
   Enhän mä hemmetti soikoon sieltä malta olla poissa, kun jatkuvasti täältä blogista näkee, kuinka paljon sieltä sivustolta ihmiset käy täällä. Tuntuu kauheelta, kun omia asioita puidaan jossain muualla, kuin täällä. Varsinkin rumaan sävyyn. Helppohan se on anonyymina jauhaa paskaa. Naurettavaa, ettei ole pokkaa omalla naamalla tulla asioita sanomaan :)

   Poista
 2. ihana, tuitui. en malta oottaa, että pikkanen jo syntyis! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No äläääää! :D Ja kuinka kauan joutuu vielä oottaa, ennen kuin sen saa syliin...Noo, toisaalta on tätä masun ja vauvan kehitystäkin ihana tarkkailla :)

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa :)