maanantai 12. marraskuuta 2012

Yökötystä!

Alkaahan se jo hiukan helpottaa! On ollut aikamoisen raskas viikko takana: ihan tajuton pahoinvointi. Yäk. Enpäs muistanutkaan kuinka epämukava tunne se on. Kun se iskee päälle, niin siihen ei mulla ainakaan auta mikään! Oikeestaan vasta lauantai-iltana on jaksanut kunnolla edes kattoa tietokoneeseen päin, mikä on kyllä suuri ihme multa :D 

Entisenä kahvin suurkuluttajana (siis, huom SUURkuluttajana) suuri muutos on ollut, että sitä ei tee sitten yhtään mieli. Aamulla oon kupillisen itelleni kaatanu, mut parin hörpyn jälkeen se jäi vaan kylmenemään kuppiin. Suklaa ja jäätelö on kans ehdoton nou nou nou! Vaikka niitä tuli vedettyä iiihan alkuraskaudessa melkein kaksin käsin :)On se vaan tympeetä, kun joutuu oikeesti miettimään, että mitä sais syötyä ilman, että jo pelkkä ajatuskin saa kakomaan. Mutta on se lopputulos kaiken tämän oksetuksen arvonenkin :) Ei saa valittaa! Mutta halusinpa nyt kertoa kuitenkin millasia olotiloja täällä koetaan!

Kohta pitäis alkaa jotain äitiysvaatteita, tai oikeestaan housuja kattelemaan, meinaa jo omien farkkujen napit lennellä. Vaikka eipä tässä oo kauheesti tarvinnu farkkuja käytellä, kun ei juuri missään oo liikkunutkaan. Onneks kotona saa heilua pelkät toppi ja alkkarit päällä, ahh mikä vapaus :D

Heh...Meikäläisellä on sitten torstaina aika parturiin. Bye bye punainen tukka. Ei vaan ollut mun juttuni. Vaikka osasyy voi ihan oikeesti olla sekin, että mä oon tyytymätön tähän pärstääni! Onko lisäkilojen pakko heti näkyä naamassa? On se vaan aika suuri ero, kun kesällä painoi 10 kiloa vähemmän, kun nyt! Vaikka muut sanoo, että on paljon terveemmän näkönen ja Artun äitiki mulle puhelimessa sano, et se oli aivan vau, kun niin kukoistin :) No, ittensä vaan näkee eri lailla, kuin muut ja on paljon kriittisempi. Ei sille vaan mitään mahda!

Mutta onhan se niin, että raskauden aikana niitä kiloja on turha murehtia, kunhan nyt pysyy kohtuuden rajoissa :D On sitä ennenkin laihduttu synnytysten jälkeen, niin miksei sitä voisi nytkin :)  

   

16 kommenttia:

 1. Mä join ennen raskautta joka päivä vähintään pannullisen kahvia! Raskausaikana se vaan jäi ja siirryin teehen ja nykyäänkin juon teetä kahvin sijaan :D Mut ei käy kateeksi noi pahoinvoinnit! :D Laita masukuvaa pian? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aamulla tokkurassa kävelin vanhasta tottumuksesta suoraan kahvinkeittimelle ja laitoin purut ja vedet ja tuijotin vaan hetken sitä. En painanut nappia, vaan pistin teeveden kiehumaan :D Mä laitan masukuvaa myöhemmin tällä viikolla :)

   Poista
 2. Minakin odotan innolla masukuvia! T. vauvakuumeilija:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitan heti, kun saan lisää tilaa valokuville :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. EI HYI YÄK!! :D Mutta katotaan ku olo tästä helpottuu, niin eiköhän se taas maistu entiseen malliin :)

   Poista
 4. Löysin kun löysinkin tän :)
  Ai niin, fb:n kautta ei viesteily enää onnistu, meinaan tienata 200€ olemalla joulukuun loppuun asti poissa sieltä :) vietin kuulemma siellä liikaa aikaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, hyvä!
   Oijoi, no tosta summasta kannattaakin jo olla sieltä poissa :D

   Poista
 5. Moi,

  Mä olen vähän jälkijunassa, mutta ihan mielettömän paljon onnea!!! Täällä ainakin kaikki paukut ja varpaat pystyssä, että kaikki menee hyvin. Sä olet varmasti onnesi ansainnut!!!

  VastaaPoista
 6. Heips, mitäs sulle kuuluu? toivottavasti kaikki on hyvin ku susta ei ole kuulunu! <3

  VastaaPoista
 7. Sulle on haaste täällä: http://vaatetellen.blogspot.fi/2012/12/1020-asiaa-minusta.html

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa :)