perjantai 5. lokakuuta 2012

Tukkajuttuja sun muutaJEE! Viikonloppu :) On se vaan hienoa, kun taas viikonloput tuntuukin joltain, kun tekee muutakin kuin masistelee kotona! Ens viiko vielä ja sitten alkaakin syysloma ja mummu tulee Helsingistä kylään :) Mukavaa! On siitä nyt...ööö...15 kk, kun oon sen viimeksi nähnyt. Paljon ollaan kyllä sen kanssa muuten yhteyksissä, Facebookissa pääasiassa. Välillä mennyt hermotkin, kun jotain sinne päivittää, niin eiköhän mummu oo heti jotain kommentoimassa tai utelemassa :D Mutta rakas se on <3 En tiedä mitä olisin tehnyt ilman mummua...Se oli pienenä niin suuri apu ja turva, vaikka kaukana asuikin meidän muutettua Pohjanmaalle! Ja on se vieläkin, suuri apu siis. Eilen sen kans juteltiin lapsista yms. Faces ja laitoin sille, että mitenhän ne tarhatädit muhun suhtautuu, kun meen lapsia hakemaan, niin se laittoi niin ihanan, rohkaisevan viestin:

 Menet vain iloisena, mutta vaatimattomana ja ystävällisenä omana itsenäsi. Eivät voi olla pitämättä. Ja kun tiedät lasten iloitsevan sydämen pohjasta, kun näkevät äitinsä ei sinun tarvitse pelätä mitään. Eli voit mennä pystypäin ollenkaan nöyristelemättä. Sitä sinun ei tarvitse tehdä. Tämä on varmaan kanssa yksi keino lastensuojelulla tarkistella tilannetta. Mutta hyvin siinä käy. Sinä olet vahvistunut ihmisenä ja ennen kaikkea äitinä. Sinulla ei ole mitään hätää. Ja kun olet sydämeltäsi tosi ystävällinen ja viisas(mummuusi tullu) niin tämä kaikki kääntää asioiden kulkua positiiviseen suuntaan.

Ajattelin soittaa huomenna lapsille ja kysyä muistavatko mitä maanantaina tapahtuu :) Kyllä ne muistavat, mutta haluan kuulla vaan sen :D Ilmeisesti puhuvat muutenkin paljon sijaisvanhempien kanssa meistä! Positiivisella tavalla :) Ida muuten mulle tuumas:  Äiti mä tykkään sun miehestä!" Hih :)


Tilasin muutaman hiusten hoitotuotteen ja aion nyt todellakin satsata hyviin tuotteisiin ja pitää huolta pidennyksistä, niin kuin kuuluukin. Eipä ne muuten hyvinä kauaa pysy ja tulee niin perhanan kalliiksi niitä ostella. Ei opiskelijan budjetti sellasta kestä :) Kuitenkin välillä on tullut hinku lyhyisiin hiuksiin! Ehkä mä vielä joskus pääsen tästä pidennyskierteestä eroon. Olishan se ihana alkaa kasvattaa omaa tukkaa (vaikka se onkin ohut liru) ja hoitaa sitä parhaansa mukaan. Mua niin rasittaa pidennyksissä se, että korkealle ponnarillekin on niin vaikee saada, ettei teipit jostain kulmasta näy! 

Suoristussuihke. Tekee hiuksista ihanan pehmeät JOS ei laita liikaa. Ekalla kerralla sain aikaan vaan tönköt ja tahmeat hiukset suihkuttamalla osio kerrallaan suoraan hiuksiin! Käsin levittämällä sai halutun tuloksen.
Suoristava hoitoaine. On tehnyt mun pilalle blondatuista hiuksista tosi hyväkuntoisen näköiset. Ensimmäisen kerran jälkeen kaveri koulussakin kiinnitti huomiota siihen.
Oikeesti varmaan maailman tehokkain hopeashampoo!
 Huomenna mennään ystävien luokse syömään ja katsomaan leffaa :) Onpas ihana päästä syömään hyvää ruokaa, hyvässä seurassa! En tiedä vielä mitä herkkuja meille tarjotaan, saas nähdä! Sipsiä, limsaa ja jäätelöä on ainakin leffan kanssa luvassa. Eli meikäläinen lähtee taas muutaman kilon painavampana sieltä...Alkanu ahdistaa tämä painonnousu oikeesti! Järkyttävä herkkuhimo päällä jatkuvasti. Ja mä oon niin idiootti, että helposti syön nälkääni vaikka suklaata. Nytkin taas tekee mieli jäätelöä. Mutta EN hae...Pakko täs on alkaa hillitä itteään, ettei tarvii marista peilin edessä!

Nyt pitää siirtyä toisen ruudun ääreen, kun Arttu pyysi...Vain elämää-ohjelman eka jakso, oon odottanut tätä :)

Viettäkääpä oikein ihana viikonloppu :) 

3 kommenttia:

  1. Katottiin mun pojan kanssa toi vain elmää-ohjelma ja oli muuten ihan sairaan hyvä! :)

    VastaaPoista
  2. Mul on samaa hopeashampoota ja on muuten oikeesti tosi hyvää! Tosin hoitoainetta pitää sit lisätä aikalailla tai jää vähän tönköiks noi hiukset (tai sit käytän liikaa en osaa sanoa..) :( Niin ja just eilen hipelöin tota samaista hoitoainetta ja himotti ostaa mutta rahapulissani onnistuin onneks (vielä) sanomaan ei.. Josko sitten ens palkasta ;)

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa :)