torstai 27. syyskuuta 2012

Voiko tämä olla totta?!KÄÄÄÄÄK! Mä en tiedä miten päin olisin, kun on niin mahtava fiilis kertakaikkiaan. Hyvä, mutta silti vielä niin epäuskoinen. Ei uskalla vielä täysin rinnoin kuitenkaan iloita,
mutta...
Näytettiin palaverissa vähän vihreää valoa, että LASTEN KOTIUTTAMINEN VOITAISIIN ALOITTAA PIKKU HILJAA JOULUKUUSSA!!! :) :) :)

Mä en oikeesti edes oikein ymmärrä vielä miten mahtava juttu toi on!!! Kuitenkin pelkään, että joudunkin pettymään ja ne keksivätkin taas jotain. Mutta kuitenkaan en ole koskaan vielä aiemmin saanut näin vahvaa toivonpilkahdusta paremmasta.

IIIIIIIKKKKKKKK!!!! Mahtavaa, ihanaa, mahtavaa, ihanaa! Toivotaan nyt tosissaan ja pitäkää tekin peukkuja pystyssä, että kaikki menisi nyt niin, että tuo suunnitelma toteutuisi ja mulla ei olisi liian korkeat odotukset.

Mä en pysty edes tämän enempää nyt kirjoittaa, oon ihan pökerryksissä :D Tuun kyllä kertomaan asiat vielä tarkemmin, kunhan selviän tästä maailman parhaasta uutisesta :)


37 kommenttia:

 1. Tää postaus saa hymyn huulille! Aivan ihana uutinen ja toivottavasti et joudu nyt pettymään! Vähänkö olis mahtavaa jos saat lapset kotiin! <3 mää ainaki pidän sulle peukkuja! :)

  VastaaPoista
 2. MAHTAVAA! Oon niin onnellinen sun puolesta :) Toivotaan, että kaikki menee nyt hyvin! :)

  VastaaPoista
 3. Toivotaan että kaikki menee hyvin ja saat pienokaiset pian kotiin <3

  VastaaPoista
 4. Aivan valtavan hienoa! Toivotaan täysillä parasta täälläkin. Ihanaa! <3

  VastaaPoista
 5. Ihan mahtavaa! Toivotaan parasta, että saisit lapset jouluks kotiin <3

  VastaaPoista
 6. Aivan mahtavaa! <3 Peukut on NIIIN pystyssä!

  VastaaPoista
 7. MAHTAVAAAA!!!!!! :) ihana uutinen. <3

  VastaaPoista
 8. Voi että miten hienoa!! Jo vihdoinkin olet sen ansainnut! Nyt vaan peukkuja pystyyn ihan loppuun asti! IHANAA <3 Voi miten sitä voikaan olla onnellinen toisen puolesta!!

  VastaaPoista
 9. Ihanaa! Suuret tsemppi peukut täältä sulle :))<3

  VastaaPoista
 10. Mahtavaa! Peukut ja varpaat pystyssä täällä :)

  VastaaPoista
 11. Hienoa!!!:) Peukut pystyyn vaan! Oot todellakin sen ansainnut!:)

  VastaaPoista
 12. äää tuli itellekkin niin hyvä fiilis! onnea (:

  VastaaPoista
 13. KIITOS kaikille ihanista ja kannustavista viesteistä! :) On tämä kyllä niin uskomaton uutinen, että ihan oikeesti on vaikea uskoa todeksi. Niiin kauan kuunnellut pelkkää negatiivista ja aivan tuulesta temmattuja juttuja, että nyt kun räväytetään tällänen asia yhtäkkiä eteen, niin hetken kestää ymmärtää :D Huhhuh!

  VastaaPoista
 14. oi ihanaa!!!! huippu voi että. pidän peukkuja kyllä loppuun asti!

  VastaaPoista
 15. Ne on varmasti vaan testannut sua. Ja oot päässyt testistä läpi kun oot malttanut mielesi ja hillinnyt hermosi vaikka ne on mitä tehnyt. Olispa maailman mahtavin joululahja jos ne sais jo niin nopeesti. :)

  VastaaPoista
 16. Voi jukra, hieno juttu !! :) Toivotaan todella, että asiat menee niinkun pitää, eikä kukaan lahopää keksi mitään hidasteita !! =)

  VastaaPoista
 17. onnea! "koulu" on kohta käytynä ja palkinto odottaa! <3

  VastaaPoista
 18. Ihan mahtavaa, huippujuttu! <3

  VastaaPoista
 19. Mahtavaa!! Todellakin peukut pystyssä <3

  VastaaPoista
 20. Mahtavaa! Todellakin peukut pystyssä <3

  VastaaPoista
 21. Voi ihanaa Heidi! :)))) Pistän kädet ristiin, että saat pienokaisesi kotiin pysyvästi :) Aivan hirmuisen hyvä uutinen, tuli tosi ihana fiilis itselläkin :)

  Elena

  VastaaPoista
 22. Riemunkiljahduksia täältäkin!! Mahtava uutinen <3!

  VastaaPoista
 23. Huoh...en ole ehtinyt lukemaan saati kommentoimaan, kun oltiin reissussa ja sitten olin sängyn pohjalla kipeänä.

  Ensiksi; aivan mahtava juttu tuo, miten koulussa suhtauduttiin suhun ja sun tilanteeseen. Ihan oikein, että säkin vihdoin saat ympärillesi ihmisiä, jotka ovat sinun puolellasi ja tukevat sinua. Aivan mahtavaa! Joskus se tuki vaan löytyy aikasta yllättävistä paikoista tai henkilöistä. Tsemppiä opintojen loppuun saattamiseen!

  Ja tämä viimeinen postaus; Aivan huippu juttu!!! Toivon tosiaan, että saat lapset takaisin mahdollisimman nopeasti. Olen mielenkiinnosta lueskellut erilaisia tekstejä enkä ole kyllä ainakaan sun kertoman perusteella (siis teidän tilanteesta täällä blogissa) keksinyt mitään syytä tai pykälää, minkä perusteella kotiuttamista pitäisi pitkittää. Ihan meni kylmät väreet meni selkää pitkin, kun luin tämän postauksen.

  Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
 24. Ihana uutinen! :) Aivan mahtavaa! Toivotaan että kaikki sujuu hyvin ja nopeasti :)

  VastaaPoista
 25. ihanaaihanaaihanaa! :) todellakin mahtava uutinen! <3

  VastaaPoista
 26. Voi että, miten mä oon onnistunut ohittamaan tän?! AIVAN MAHTAVAA! :)

  VastaaPoista
 27. Ei oo totta, toihan on ihan super ihanaa!
  Oon ihan riemuissani täällä :)

  VastaaPoista
 28. Hieno juttu! Innolla odotan postausta tästä! :) <3

  VastaaPoista
 29. SUURI KIITOS KAIKILLE! Ootte niiiin ihania muruja <3

  VastaaPoista
 30. Mulla ei enää näy oman blogin etusivulla sun uudet tekstit, joten pitää aina muistaa tulla tänne katsomaan. Ja mitä ihania uutisia täällä olikaan!! Aivan superihanaa! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niiiin onkin:))Oon kyllä ollut niin hyvällä mielellä ton palaverin jälkeen!
   Lisää ittes lukijaksi mun seurantablogiin, niin päivittyy uudet tekstit sun etusivulle. Ei tarvii erikseen käydä lurkkimassa onko postauksia tullut :) http://heidiiiz.blogspot.fi/

   Poista
 31. eikä!! ihan mahtava uutinen <3 ja oon tosi onnellinen puolestas :) toivottavasti kaikki menee nyt hyvin ja saat lapset pian omaan kotiin minne ne kuuluukin<3

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa :)