keskiviikko 8. elokuuta 2012

Vastauksia

Multa kysytään miksen mä tehnyt niin ja näin ja miksen lähtenyt suhteesta ja miksi tunnen "vihaa" lastensuojelua kohtaan. Lukekaapa kaikki, jotka ihmettelee tapahtunutta niin vaikka ensiksi nämä linkit mitkä laitan. En mä oo ainut tässä tilanteessa oleva. Tämä nyt vaan on aihe, josta ei kauheesti huudella. Onhan se nyt helvetin häpeällistä menettää omat lapsensa ja muutenkin mokata elämässään. Ei siihen kuitenkaan enää tarvitse kenenkään tulla veistä haavassa kääntämään. Peace :)


Näitä olis laittaa tänne vaikka kuinka paljon, mutta eiköhän mun pointti tullut selväksi. Anteeksi tää vaahtoaminen, mutta mä en vaan jaksa syyttäviä sormia tuntemattomilta ihmisiltä. Mähän oon julkisesti kertonut mokanneeni. Silti joidenkin mielestä mä syytän tilanteesta vaan muita. Huoh.

Nyt mä painun pehkuihin ja yritän ajatella aivan jotain muuta. Huomenna palaan taas toivottavasti vähän iloisemmissa merkeissä :)

Hyvää yötä!

10 kommenttia:

 1. Sinulle on tunnustus mun blogissa. :)

  VastaaPoista
 2. http://www.avoinministerio.fi/ideat/lastensuojelukerroin-pitaa-tehda-inhimilliseksi
  Yksi hyvä linkki lisää tähän aiheeseen.

  VastaaPoista
 3. sä olet kamala ihminen kun sulta on viety lapset!! :0

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oonkin! Täys hirviö.

   Poista
  2. Ärh en voi sietää tuota anonyymien typerää huutelua! Tsemppihalaus sulle tilanteeseesi ja toivottavasti kaikki kääntyy vielä parhain päin. Musta on upeaa, että uskallat kirjottaa noin henkilökohtaisesta asiasta.

   Rohkeutta, nainen. <3

   Poista
  3. Joo en mäkään siedä! Kyllä täytyy olla kylmä ihminen, kun tulee tollasia huutelemaan. Onneksi suurin osa teistä ymmärtää :) Siitä oon tosi onnellinen!

   Kiitos <3

   Poista
 4. Joo olen Heidin kanssa samaa mieltä. Hän on mokansa tunnustanut. Se riittää! Sanonpa vielä: kuka teistä on synnitön , heittäköön ensimmäisenä kiven. Uskon ettei yksikään kivi lennä jos uskallamme olla rehellisiä itsemme edessä. Jokaiselle "mokaajalle" pitää myös antaa mahdollisuus uuteen alkuun ja häntä on siinä tuetteva. Se onkin sitten Lastensuojelun iso moka että uudelleen aloittaminen tehdään erittäin vaikeaksi, joskus aivan mahdottomaksi. Ja sitä on lupa arvostellakin, sillä siinä onkin sitten kysymys lain ja ihmisoikeuksien rikkomisesta.
  Heidi nosta pääsi ja ,jos suinkin pystyt anna anteeksi sillä, Jeesuksen sanoin: he eivät tiedä mitä tekevät ladellessaan mielipiteitään ilman että on haluakaan nähdä tilannetta niin kuin se oan. Suomessa lastensuojelu on kriisissä, sen myöntää politikotkin. Kriisissä, heidän väärien päätösten takia. Lastensuojelulla tehdään tänäpäivänä bisnestä, se on totuus. Kuntien kassaan kilahtaa valtion kirstusta rahaa silloin, kun lapsi sijoitetaan. Sen sijaan että antaisivat sitä ennaltaehkäisevään työhön.Siispä kunnat säästävät sijoittamalla lapsen hätäisesti, jotta ei tarvitse tuhlata euroja perheen tukemiseen.
  No eipä mummu tässä enempää, kuin että voimia vain Heidi opiskeluun, kuin muutenkin. Kannustusta , lyöntien sijaan, on parasta mitä meistä jokainen tarvitsee jaksaakseen elämän tyrskyissä. Sinulla Heidi aallot ovat käyneet hurjina viime vuosina, mutta hyvin olet selvinnyt tähän asti. Olisi voinut käydä niin , että olisit romahtanut totaalisesti, mutta onneksi ja kiitos Taivaan Iskälle, niin ei ole käynyt.

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa :)