tiistai 28. elokuuta 2012

*Photography by viipi*

Mun sydän yksinkertaisesti pakahtuu rakkaudesta näitä kuvia katsellessa <3 Aivan upeita! Kiitos kuvaajalle ja sijaisvanhemmille :)
 

25 kommenttia:

 1. Aivan ihania kuvia! <3 Saat olla ylpeä kahdesta kauniista lapsestasi. :)

  VastaaPoista
 2. Vautsi miten ihania ja upeita kuvia! :)

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia!! :) varsinkin nuo riippukeinu kuvat.. niin täynnä tunnetta! <3

  VastaaPoista
 4. VAU tosi ihania kuvia! noi mustavalkoset on NIIN upeita! :)

  VastaaPoista
 5. Aivan ihania kuvia ja suloiset lapset :)

  VastaaPoista
 6. On kyllä tosi ihania kuvia :) Mut eihän kuvista voi saadakkaan huonoja kyn on niin ihanat mallit kuvissa :) Miten koulussa on alkanut sujumaan? Hirveesti tsemppiä opiskeluihin ja kaikkeen muuhunkin toivottelen :)
  -elisa

  VastaaPoista
 7. <3 <3 Niin kauniita, iloisia ja ilmeikkäitä lapsia :)

  VastaaPoista
 8. Kauniita kuvia suloisista lapsista! Näitä ei voi olla kehystämättä seinälle! Sijaisvanhemmilla täytyy olla hyvä maku vaatteiden suhteen, kun esprittiä ja meandia lapsukaisilla päällä, heistä pidetään varmasti niin hyvä huoli!!

  VastaaPoista
 9. Aivan älyttömän ihania kuvia! Ihan täydellisiä! <3

  VastaaPoista
 10. Voi miten ihania kuvia!!! Noista mustavalkoisista yhteiskuvista saisit kyllä mahtavat valokuvataulut seinälle!

  Terhi

  VastaaPoista
 11. Kiitos tuhannesti kaikille ihanista kommenteista :) Eilen tosiaan sain 172 kuvaa lapsista ja sijaisperheestä. Niitä illalla katselin välillä kyynel silmässä, mutta hymy huulilla ja välillä räkätin täällä aivan ääneen :D Todellakin ilmeikkätä lapsia. Täytyy sanoa, että siinä ovat tulleet äitiinsä, multakin noita ilmeitä löytyy joka lähtöön :D Ja anonyymi mainitsi lasten vaatteista: totta, sijaisvanhemmilla on hyvä maku vaatteiden suhteen. Lapsilla on aina niin nätit vaatteet päällä:) Näistä mustavalkoisista kuvista täytyy ehdottomasti teettää taulut. Oon kyllä niin fiiliksissä näistä <3

  VastaaPoista
 12. Varsinaisia hyväntuulen kuvia, huomasin hymyileväni varsin leveästi katsoessani kuvia! :) Niin kauniita lapsia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana :) Hahhah arvaa miten tyhmän ilmeen kanssa mä löydän itteni näitä kuvia kattellessa :D Hymy on ainakin korvissa!

   Poista
 13. Aivan ihania!!!! :) Ootko muuten miettinyt sitä että sitten kun saat lapset takaisin niin käyttekö yhdessä sijaisperheen luona vai lopetatko. yhteydenpidon? ja onko selvinnyt milloin saat lapset? :) kun et ole pitkään aikaan postaillut. siitä! Näetkö lapsia joka päivä? :)

  VastaaPoista
 14. Aivan hurjan ihania kuvia ja ennenkaikkea suloisia lapsia! :)

  VastaaPoista
 15. Aivan ihania kuvia! :>

  VastaaPoista
 16. Aivan ihania!!!! :) ootko muute miettiny et sit ku saat lapset takasin niin käyttekö yhessä sit kuitenki tapaamassa sijaisvanhempia ku ne on ollu kuitenki iso osa lasten elämää vsi suljetko ne kokonaa teijän elämästä? ja millon saat muute lapset takasin? :) et oo pitkään aikaan postaillu siitä. Ja näätkö lapsia joka päivä? :) Kaikkea hyvää teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tietenkään sulje sijaisvanhempia pois elämästä, kun lapset tulee kotiin. Se olis täysin väärin niin heille, kuin lapsillekkin! Ihanteellisin tilanne olisi, jos lapset viettäisivät siellä esim. viikonlopun silloin tällöin tai yhden yön kuukaudessa. Tai jotain sellaista :) Ihan niin kuin lapset normaalistikin mummolassa kävisivät! Koska kyllä mä pidän sijaisvanhempia lasten isovanhempina, enkä vähättele yhtään sitä, kuinka rakkaita ovat lapsille ja toisinpäin. Kun sain noi kuvat, niin laitoinkin sijaismummalle viestin, jossa kiitin, että ovat pitäneet lapsista niin hyvää huolta ja, että rakkaus huokuu niistä kuvista <3 Nään lapsia tällä hetkellä joka toinen viikonloppu. Pian on taas palaveri, niin toivotaan, että käynnit lisääntyisi :)

   Poista
  2. Ihana kuulla,tuommosta vastausta toivoinkin :) En edes tunne sinua enkä sijaisvanhempia,mutta heistä on varmasti tullut lapsille tärkeitä ja varmasti toivovat että näkevät lapsia vaikka he ovat sinulla. Ja muutenkin hyvä että arvostat sitä.miten paljon he huolehtivat lapsista :) Toivottavasti saat heidät pian kotiin :) oot huippuäiti!!

   Poista
 17. Ja kiitos taas kaikille suloisista kommenteista! Ootte kyllä maailman parhaat lukijat <3

  VastaaPoista
 18. Olenko ymmärtänyt väärin, vai olenko tosiaan lukenut joskus blogistasi, että lastesi nyk. sijoituspaikka olisi jotenkin "väliaikainen"..että heitä oltaisiin vielä sijoittamassa jonnekin muualle ennen heidän kotiutumistaan? Kauniita kuvia ja todella, lapsistasi pidetään silmminnähden hyvää huolta!! Tsemppiä syksyyn ja alkaneeseen koulu-uraasi! -diy

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sijaisvanhemmilla on jo sen verran ikää, että pysyvä sijoitus ei olisi mahdollista ja siksi toinen sijaisperhe olisi ollut aiheellinen. Koska kuitenkaan siirtoa ei ole vieläkään tehty, niin luotan vakaasti siihen, että lapset tulevat suoraan kotiin tuolta! Aivan kauheetahan se olisi lapsille nyt joutua tuolta täysin vieraaseen paikkaan...ei se olisi oikein!

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa :)