perjantai 10. elokuuta 2012

Kuvia

Kuva tuskallisesta muistosta


Tää on tuskallinen muisto siksi, koska lapset oli justiin huostaanotettu ja siirretty toiseen perheeseen. Tämä oli ensimmäinen kuva sieltä. Mä en oikeestaan edes paljon muista näistä ajoista. Jotenkin sitä oli niin shokissa. Jotenkin Idan silmissä näkyy suru ja mun tekee tosi pahaa katsoa tätä kuvaa :(
 
Kuva onnellisesta muistosta


Tässä ollaan vielä kotona ja on taidettu nauraa äitin typerille ilmeille :) Huomatkaa: kylläpäs on likaisia ja huonosti hoidetun näkösiä lapsia...
 
Kuva lempivaatteestasi/asusteestasi


Tää on nyt sen takia lemppari, koska mä en oo vieläkään päässyt käyttämään tätä. Ja suuri ihme, se jopa näyttää hyvältä mun päällä :O
 
Kuva joka kuvailee aamujani


Torkkua on aina pakko painaa kerran, että kerkeää tottua ajatukseen, että pitää nousta sieltä lämpimästä sängystä!:) Sitten suoraan kahvinkeittimelle, pissalle, tupakka, meikkaus, hiukset---> kouluun.
 
Kuva lempipaikastani


Oikein väsyneenä se sänky on maailman paras paikka! Eilenkin menin sinne oikein "AAAAHH"- äänien saattamana ja vedin peiton korviin :)
 
Kuva jostain, johon uskoin lapsena


Tottakai sitä ihan pienenä joulupukkiin uskoi :)

6 kommenttia:

 1. Mikä idalla on poskessa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on mansikkaluomi, joka on ollut syntymästä asti. Häviää kouluikään mennessä, eikä Idallakaan oo enää, kuin ihan pieni jälki siitä:)

   Poista
 2. heippa:) löysin sun blogin heltsun vinkkauksesta ja luin parin päivän aikana kaikki sun postaukset läpi ja liityin lukijaksi. kirjotat niin pirtsakasti vaik sun tilanne on nyt mikä on, tai en siis sano et sulla menis huonosti, mut kummaa toi tosiaan ettei sua päästetty sinne perhekotiin lasten kans. Ymmärsin kans ettei lapset oo viel aloittaneet yökyläilyäkään? Mut ihanaa ku sulla menee hyvin ja oot löytäny hyvän miehen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein kiva, että liityit lukijaksi :) Tervetuloa! Arvaappa monta kertaa itte on miettiny noita asioita...MIKSEI?! Huoh...Pakko vaan yrittää pyayä poaitiivisena, muuten ei tuu mistään mitään. Sekin on huomattu!

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa :)