sunnuntai 26. elokuuta 2012

Herättäiskö joku? Taidan nähdä pahaa unta...

Mä ajattelin aluksi, etten edes mainitse täällä koko asiasta. Ajattelin, että taas sen kaverit tai sukulaiset hyökkää täällä sanallisesti mun kimppuuni, enkä mä jaksa sellasta enää yhtään. Jos ei helvetti ymmärretä, kuinka mua on satutettu, niin voi pitää päänsä kiinni.
.
No pakko se on kuitenkin mainita, koska ottaa päähän. Uskomattoman paljon. Eiköhän se mun ex änkee nyt tonne samaan kouluun, missä mä oon! Rinnakkaisluokalle, eli meillä on yhteisiä tunteja. Eli mä joudun joka helvetin päivä kohtaamaan ne asiat, joita oon tässä yrittänyt kovalla työllä päästä karkuun.

Kaikista eniten suututtaa se, että eipä se näytä osoittavan minkäänlaista katumusta tai häpeää, koska jos niin tekis, se ei todellakaan naamaansa mun edessä näyttäisi.

Että tällästä. Mahtavaa.

17 kommenttia:

 1. Voi eikä! Kaikki tsempit täältä sulle :)) Sä oot vahva nainen ja sulla on varmasti kaikki tarvittava voima kohdata menneisyyden haamut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tsemppiä tarvitaan! Raivostuttavaa kyllä, ei voi muuta sanoa...

   Poista
 2. höh! no en kyllä voi muuta neuvoa kuin että olet niinkuin et tuntisikaan koko tyyppiä. sillä tavalla olen itse selvinnyt ,no ei voi sanoa että vastaavanlaisista, mutta samantyyppisistä tilanteista. älä anna sille valtaa estää sinun kouluttautuminen tai vaikuttaa mitenkään sinun elämään!
  may the force be with you
  -piia-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En annakkaan, sehän ei mun unelmaani saa pilattua! :)

   Poista
 3. voi ei! mua oikeen raivostuttaa sun puolesta! :D paljon tsemppiä sulle<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Juu arvaa menikö pikkusen fiilikset, kun sain tietää asiasta. Voi viddu!

   Poista
 4. mitä alaa sä opiskelitkaan? joku kukkiin liittyvä? miten sun ex on siitä kiinnostunut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sisustusalaa :) Se on maalauspuoli mihin tää ex on menossa!

   Poista
 5. Miten ollakkaan, että keksi nyt alottaa koulun? Voi luoja, ärsyttää ihan sun puolesta!

  VastaaPoista
 6. Mä annan neuvon: Oo niinku ei oiskaan.

  ;)

  VastaaPoista
 7. Ei oo tottakaan! Miten ihmeessä se on edes päässyt sinne kouluun? Eikö niillä sossun tädeillä oo siihe ollu mitää sanottavaa? Onko niille ihan ok et sun ex,naisten ja lastenhakkaaja on samassa vitun koulussa sun kans?? Siis ihan piruuttaan tää sun ex on sinne hakenu ku se on huomannu et alat pääsee jaloilles ja se haluaa vieläkin kontrolloida sun elämää ja että sulla olis kaikki vitun huonosti!! Ihan vitun uskomatonta! Mua ihan oikeesti vituttaa sun puolesta nii ettei mitää järkeä! Mutta nyt on Heidi sun aika näyttää mistä kanat kusoo! Älä uhraa ajatustakaan sille ja annat sen olla omis olois vaikka kiehuu sisältä! Tsemppiä hirveesti ja iiiiiso voima hali! Stä pystyt tähän :) usko ittees, niin me muutki uskotaa!

  -s

  VastaaPoista
 8. höh! ikävää, että joudut tommoseen tilanteeseen, paljon tsemiä sulle! <3

  VastaaPoista
 9. Voiei, Heidi! Kylläpäs ikävän käänteen pukkasi.. :(

  Tämä kuulostaa nyt aivan kauhealta kliseeltä, mutta tiedän tunteen! Olen itse käynyt läpi ihan samanmoisen kouluhistorian ja eihän se pelkästään herkkua ollut. Me oltiin paitsi samassa koulussa, mutta lisäksi vielä ihan täysin samalla alalla ja samalla luokalla! (Olimme siis tutustuneet, pariutuneet ja riitaisten vaiheiden jälkeen eronneet jo monet vuodet ennen kyseisen koulutien alkua.) Kaikki samat luennot ja ryhmäprojektit. Onneksi erikoistumissuunta oli eri parin opintovuoden jälkeen.

  Ehkä voin pari neuvoa heittää tilanteista, joihin itse kompastuin ja päädyin satuttamaan itseäni oikein urakalla: Ei kannata edes yrittää olla kaveri. Asiallinen ja kohtelias voi olla ja toimeen voi tulla toisen kanssa, mutta ei kaveruutta. Ei pienintäkään. En tiedä, tulisiko sinulla mieleenkään yrittää olla kaveria hälle, mutta minulla tuli ja se oli SUURI virhe. Kaikki vanhat jutut piti puida uudestaan ja uudestaan ja loppupäätelmä oli aina sama: ei se paska pöyhimällä parane. Ei sitten millään. Isoja riitoja toistensa perään, huhhuh.. Oli äärettömän nöyryyttävää huomata käyttäytyvänsä opiskelu- ja työympäristössä täysin epäammattimaisesti ikivanhojen ihmissuhdesotkujen takia.

  Pidemmän päälle tilanteeseen tottui, oikeastaan heti kun oppi olemaan ottamatta toiseen minkäänlaista ylimääräistä kontaktia. Älä revi tuosta liikaa ressiä, älä anna hälle sitä tyydytystä että pilaisit opiskeluilosi tuon takia. Kaikki menee varmasti ihan hyvin :) Ja muista: Sinähän olet valovuosia hänen yläpuolella! :)

  Voimia muru! :)

  Elena, http://myotajavastamaessa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 10. Ei paska kirjoitin yli pitkän kommentin niin se ei tullu tänne! :/ noh kuiteski ihan vitun uskomatonta että se pääsi edes samaan kouluun sun kans! Eikö sossun tädeillä ollu tähän nyt mitää sanottavaa?? Uskomatonta kuinka sairas ihminen voi olla että ei voi antaa sun jatkaa elämääs vaan haluaa kontrolloida sua edelleen ja saada sut taas masentuneeks. Kerta se ei ite selvästikään halua lapsia itselleen niin luulis sen edes sen verran niistä välittävän että jättäisi sut rauhaa ku kerta oot noin hyvin jo jaloilles päässyt! Mutta nyt o Heidi sun vuoro, oot kokenu niin paljon paskaa että nyt on sun vuoro saada olla onnellinen! Älä uhraa enää ajatustakaan siihe ja annat sen olla yks ihminen muiden joukos. Vaikka vaikeaa se tulee olemaa, mut stä pystyt siihe! Me uskotaan suhun! Iiiiiso voimahali! :)

  -m

  VastaaPoista
 11. ei voi olla totta :(((( suututtaa niin paljon sun puolesta mutta sä selviät kyllä! sä oot jo päässy pois helvetistä ja se apinanperse ei sun elämää uudestaa pilaa!! kaikki maailman voimat sulle <3

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa :)