tiistai 24. heinäkuuta 2012

Picturechallenge

Päivä 10: kuva siitä, mitä haluat tehdä
Päivä 11: kuva maasta jossa haluaisit asua
Päivä 12: kuva suosikkihedelmästäsi
Päivä 13: kuva jostain mitä pelkäät


Mä haluaisin joskus päästä käymään oikein kunnon sademetsässä. Kävellä siellä vaan ja löytää toinen toistaan uskomattomampia kasveja ja kukkia ja upeita vesiputouksia. Noh, mut on palautettu maan pinnalle: siellä on ötököitä ja villieläimiä. Yäk. No, mun haaveissa niitä ei oo :)


Eipä mulla oo minkäänlaista hinkua Suomesta pois. Mä haluan asua täällä, maalaismaisemassa. Mä oon juntti :D Mä ja Arttu molemmat haaveillaan talosta vähän syrjempänä kaupungista, missä itsekin ollaan kasvettu. Se vaan on...kaunista ja rauhallista. Ja lapsillekin turvallista. Enkä mä nyt tarkota, että ihan sivistyksen ulkopuolelle muutettais ja lapset olis kasvaneet tynnyrissä :D Ei nyt sentään! Pitää niitä naapureita kuitenkin olla :) Loppujen lopuksi se asuinpaikka ei ole niin tärkeä, kunhan sieltä löytyy kaikki tarvittava. Onni lähtee ihan muista asioista.


Omenat suoraan puusta. Sellaset pienet ja kirpeet. Slurps!


Mä pelkään pimeää. Mä en oo ikinä nukkunut yksin täysin pilkkopimeässä. Kiitos kauhuelokuvien ja vilkkaan mielikuvitukseni :D 

1 kommentti:

  1. Tuo sanomasi "Loppujen lopuksi se asuinpaikka ei ole niin tärkeä, kunhan sieltä löytyy kaikki tarvittava. Onni lähtee ihan muista asioista." on niin kauniisti sanottu ja osui ja upposi itsellä aika hyvin, kun tällä hetkellä mieheni kanssa molemmat painiskellaan aika ison ahdistuksen kanssa, jonka on aiheuttanut uuteen asuinympäristöön muuttaminen ja vielä tässä totutellaan.
    Tuo taas pisti miettimään asioita ihan eri näkökulmasta ja ettei tämä toivottavasti ohimenevä sopeutumattomuus ole niin vakavaa :) Kiitos siitä :)

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa :)