keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Kuva siitä mikä inspiroi sinua ja kuva siitä mihin haluaisit matkustaa


Tosta ekasta kuvasta tulee kova hinku sisustamiseen ja uusien tyylien keksimiseen. Ja toinen kuva: No tottakai mä haluaisin käydä New Yorkissa :D

Hiukset on nyt laitettu kuosiin ja I like it! Kuvaan on tosi vaikee saada sitä muutosta näkyviin! Raivostuttavaa! Mullahan oli jäätävä juurikasvu, mutta sitä ei värjätty nyt ollenkaan, vaan hiukset raidoitettiin tuhkan ja kullan sävyllä. Lopputulos on tosi luonnollinen, eikä enää tarvii murehtia juurikasvusta niinkään :)

 
En tiiä mikä mua rupes ketuttamaan tossa ihan vaaleessa hiuksessa. Naama näytti aina jotenkin punaselta ja tuntu, että kaikki ihon virheet korostui. Ja se hemmetin juurikasvu! Yäk! Ei mulla vaan oo varaa käydä parturis joka kuukausi värjäämäs juurikasvua ja laitattamassa pidennyksiä uudestaan! Että hyvä näin :)

Juuri tulin lenkiltä...Oltiin taas sen lapsen huostaanoton kokeneen naisen, Tanjan kanssa liikenteessä ja suu vaahdossa vaihdettiin kokemuksia :D Nyt tuli jo puhuttua muustakin, kuin pelkästä huostaanotosta ja sossusta. Se pyysi perjantaiksi grillailemaan ja istumaan iltaa sen poikaystävän luokse! Jee!

Huomenna taas kahden vapaapäivän jälkeen kukkien pariin :)

Ihanaa illanjatkoa:)

8 kommenttia:

 1. Tosi kiva blogi sulla! On tullut muutaman kerran luettua sun postauksia ja ikävää, että sulla on käynyt lasten kanssa noin. :( Tsemppiä!! Mulla oli platinablondit hiukset tossa kuukaus takasin viimeksi ja siitä on niin kauhea homma, kun täytyy melkein 3 viikon välein värjätä tyveä pois, hyvinkin turhauttavaa -.- Siksi mäki värjäsin luonnollisemman väriseksi hiukset, vaaleenruskeat, missä on paljon raitaa, hyvinkin lähellä omaa väriäni :)
  Tästä saat uuden lukijan itselles! ;)

  http://mali-n.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kovasti :)
   On toi juurikasvun kanssa takkuaminen kyllä niin turhauttavaa. Ei se pää oo, kuin muutaman viikon hieno ja sit alkaa jo juurikasvu näkymään häiritsevästi. Vaikka mullakin on suhtkoht vaalee oma hius, niin silti. Sit, kun töissäkin joutuu pitää hiuksia kiinni, niin se juurikasvu vaan korostuu :D
   Mä käyn kattomassa sun blogin ;)

   Poista
 2. Aivan tosi hienot nuo hiusset! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tack tack! Mäki tykkään kovasti, kiva toi tuhkan sävy kyllä:) Ja kun laitettiin tällä kertaa vähän enemmän noita pidennyksiä, niin on ihanan tuuuuheeeet!

   Poista
 3. Kaunista! :)

  Olen tykästynyt blogiisi todella paljon, herkistyn jatkuvasti selaillessani juttujasi, itku ei usein ole kovinkaan kaukana. Päätinpä siis tehdä sinun blogistasi pienen esittelyn omaan blogiini, voit halutessasi käydä lukaisemassa sen täältä: http://myotajavastamaessa.blogspot.fi/2012/07/blogosfaarin-helmet-osa-1.html

  :)

  Elena, http://myotajavastamaessa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihanaa olet <3 Kiitos mahdottoman paljon! Tottakai käyn katsomassa :)

   Poista
 4. Tosi kauniin värinen tukka :) Mä en ymmärrä miksi värjää blondiksi ja jättää sen ruman keltaseksi tai ihan vitivalkoseksi, kauheen epäluonnollista :D Mut sun tukkas on todella kauniin värinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Joo on tämä kieltämättä hiukan paremman näkönen, ku kusenkeltanen tukka :D

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa :)