sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Kilpailu!

Mä muutin sen "50 lukijaa Bloggerin kautta"-arvonnan kilpailuksi, koska siinä vaan on enemmän järkeä. Saan itse valita mielestäni parhaimman vastauksen ja muutenkin on mukava kuulla ihmisiltä vähän muutakin, kuin pelkkä sähköpostiosoite :)

Kilpailu:

Mistä toivoisit postausta? Perustele vastauksesi :) Mielestäni parhaiten perusteltu vastaus voittaa:) Laita mukaan myös sähköpostiosoitteesi ja anonyymit, muistakaa nimimerkki!

Kilpailuaika: 29.7- 5.8.2012

Palkinto on hankittu Thebosilta, josta löytyy merkkituotteita edulliseen hintaan :)

Palkintoon kuuluu:

Luomiväri Calvin Klein Intense Eyeshadow - 127 Horizon  
Meikkilaukku- Issorsa- Musta 
Ripsiväri Maybelline Full´n Soft Brownish Black  
Lip Plumper- Maybelline Volume Seduction- 405 Peachy Flush  

Onnea kilpailuun! :)

8 kommenttia:

 1. Hei! Haluaisin postauksen siitä miten Artun ja sinun tarina alkoi :)

  piipaa--@hotmail.com

  T.Piia

  VastaaPoista
 2. Päivä kanssani postaus ois kiva kuvina missä kertoisit (vaikka viikonloppuna) et kertoisit mitä te Artun kans teette! Ois kiva nähä miten muut parisuhteessa elävät viettävät vapaa-aikaansa! Tai sitten arki/juhla meikki videona ois kans kiva niin sais taas itellensä ehkä jotain uusia vinkkejä meikkaukseen ku itellä on aina niin perus tylsää tuo meikkaus! :)

  jenndii@hotmail.com

  VastaaPoista
 3. Mä toivoisin kovasti postausta sun masennuksesta, siitä miten kaikki alkoi ja miten olet päässyt asian kanssa eteenpäin. Aihe kiinnostaa jo sen kannalta mitä opiskelen ja aina on mukavaa lukea siitä miten toinen on selvinnyt/yrittää selviytyä vaikeista asioista.

  :)

  heltsuh@luukku.com

  VastaaPoista
 4. Mulle tuli semmonen idea, että tekisit "Kymmenen kertaa kiitos"-postauksen, jossa kertoisit ja perustelisit kunnolla 10 asiaa, joista oot tyytyväinen/kiitollinen. Tai sitten aakkosilla semmonen sama juttu, että joka kirjaimella A-Ö keksisit jonkun positiivisen asian, joka liittyy jotenki sun elämään. (esim. "v- varpaankynnet: mulla on aina ollut kauniin muotoiset varpaankynnet ja niitä kehtaa kyllä esitellä kesäisin sandaali- ja avokaskeleillä!)
  Saattaa kuulostaa naurettavalta, mutta mietin sun taustaa (sen mitä oot täällä kertonu, muutahan en tietenkään tiedä) ja sitä, miten negatiiviset asiat ottaa helposti ihmismielessä vallan. Positiiviset asiat nostaa mielialaa ja tuo lukijoillekin hyvän mielen!:)
  Aurinkoista kesää!:)

  VastaaPoista
 5. Videopostausta kehiin ! :) Ja myös semmoinen postaus olisi kiva missä käyt läpi koko päivän tekemisesi eli ns."päiväni kuvina"..

  Ja postauksia voi toki laittaa useamminkin, tää on niin mahtava blogi ja tuun aina yhtä hyvälle päälle kun tulee postauksia kun sinulla on lapset !

  ja sähkäri: Sonjuska93@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Kaikilla on varmaan jotain vanhoja päiväkirjoja tai muita "ajatuslappuja" nuoruusvuosilta. Sen vuoksi ehdotan postausta, jossa kertosit miten ajattelit aikana ennen masennuksen alkua asioista ja miten ajattetlet niistä nyt. Esimerksi miten paljon arvostat nyt omaa perhettä ja kuinka tärkeänä pidät ammattia. Vertailisit ajatuksiasia nyt ja menneinä aikoina! äh tosi vaikee oli selittää, mutta toivottavasti ymmärsit mitä tarkoitin :)

  innehall@luukku.com

  VastaaPoista
 7. Heippa !

  Olen lukenut blogiasi viime aikoina, ja koska itse olen sosiaalitoimessa työssä (tosin aikuissosiaalityön puolella) niin on kovin mielenkiintoista tätä kautta lukea sosiaalitoimen asiakkaan ajatuksia saamastaan kohtelusta jne.

  Tiedän ettet voi yksityiskohtaisesti kirjoittaa sosiaalityöntekijöistäsi, koska ilmeisesti he myös lukevat blogiasi, mutta olisi kaikin puolin mielenkiintoista kuulla, että millainen sinun mielestäsi olisi sellainen kaikin puolin hyvä ja ideaali asiakkaan kohtelu/työote sosiaalitoimen työntekijällä. Eli millainen olisi "unelmiesi sosiaalityöntekijä" (vähän hassu ilmaisu, mutta menköön nyt). :D

  -forasoy-

  forasoy24@gmail.com

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa :)