keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Väsy!

Mä oon kuulkaa nyt niiiin poikki, että postaus jää lyhyeen tänään :( Oltiin äitin kans tänään kiertelemäs kirpparilla ja taimitarhoilla ja istutettiin pihalle kukkia, nii tämä neiti väsähti totaalisesti! Löysin muute kirpparilta skannerin vitosella! Wuhuu! Palaan huomenna taas uusin voimin :) Moiiiimoiii!


3 kommenttia:

 1. ei pahalla, mutta sun ulkoasus on kauheen levee. voisit hiukkasen panostaa tähän tekstin ulkoasuun sekä koko blogin ulkoasuun (etenkin nää leveydet) niin olis huomattavasti miellyttävämpää lukea tätä.

  muuten ihana blogi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kylläpäs mä nyt saan moitteita ulkoasusta, vaikka omasta mielestä tää on nyt paljon selkeempi. Mitä tarkotat tekstin ulkoasulla? Just oon sitä muuttanu, nii en taas jaksa :/ Liian levee tää oli, ihan oikees oot. Se jäi vahingossa korjaamatta, kun tätä muokkasin. No nyt on vähän kapeempi. Kelpaako? :)

   Poista
 2. Tekstin ulkoasuun. Mitä sillä tarkotat? Just oon muuttanu tätä, nii en mä taas jaksa ruveta muuttelemaan :/ Liian levee tää oli, se jäikin tekemättä, kun tätä blogia muokkasin. No nyt on vähän kapeempi...Kelpaako? :)

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa :)