keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Koska näitä shortseja tarkenee käyttää?

Kyllä on sitten ollut tympee kesä tähän asti sään puolesta. Synkkää, vettä sataa ja tuulee. Missä aurinko? Missä lämpö? Ja miks nykyään aina tuulee? Meidän huushollissakin on välillä niin kylmä, että huhhuh. Haloo, kohta on kesä puolessa välissä, ei kai nyt enää tarvii pattereita päällä pitää? Varsinkaan, kun ne on sähköllä toimivat. Talvella menee ihan tarpeeksi rahaa sähkölaskuihin, niin olis edes kiva kesällä säästää siinä. Me Artun kanssa taistellaan lattialämmityksen napin kanssa. Mä käyn aina salaa napsauttamassa sen päälle ja se käy laittamassa sen kiinni :D

Jokin aika sitten mä tilasin H&M:ltä vaatteita ja tännekin ne kuvasin. Mä palautin tai vaihdoin osan niistä, koska jotkut niistä vaatteista ei vaan istunut mun päälle. Tänään tuli sitten osa vaatteista mitkä otin palautettujen tilalle.

ihana huivi, joka oli tarjouksessa. Hinta muistaakseni 2.95e.
maailman lapsellisin, mutta söpöin meikkilaukku :)
 Sitten asiasta aivan toiseen. Mun masennuslääke nostettiin 150 mg, aiemminhan se oli 75 mg. Itse mä kysyin mahdollisuutta sen nostamiseen, kun vieläkin on vähän ongelmia jaksamisen kanssa. Ja ajattelin kuitenkin, että kun koulukin alkaa, niin sitä energiaa tarvitaan. Toisaalta mä uskon myös, että tämä tekemättömyys laiskistuttaa. Kuitenkin tottunut käymään aina töissä jne. Että eiköhän sitä virtaa löydy, kun vaan nostaa perseensä ylös :D Mutta hyvä juttu toi nosto silti oli, koska 75 mg pidetään muutenkin tosi pienenä annoksena ja lääkärin ei edes tarvinnut nähdä mua tai sen kummemmin mun vointia kysellä, vaan oli sanonut mun psykologille, että voi sen nostaa ilman muuta!

Olivat päässeet kuulemma ainakin Iltalehteen mummu ja muut, jotka siis pitivät hiljaisen mielenilmaisun eduskuntatalon edessä tiistaina. Hieno juttu. Siihen liittyen muutenkin hyvä juttu täällä. Mä oon kyllä todella onnellinen, että ihmiset puuttuvat tähän ja jopa osa kansanedustajistakin tajuaa, että osa huostaanotoista tapahtuu aivan liian heppoisin perustein. Se valta, mikä lastensuojelulla on, on aivan kamala! Toi saatanan sanakin on mulle kirosana. Yäk! Mummu oli muuten jutellut Pekka Haavistonkin kanssa, joka oli ollut samaa mieltä näiden mielenilmaisijoiden kanssa. Jee! Hyvä Pekka :)

Mitäs immeiset meinaatte tehä juhannuksena? Me mennään ainakin näillä näkymin jo huomenna Artun kotiin koiravahdeiksi ja ollaan varmaan sunnuntaihin asti siellä. Artusta tuli tosiaan eno viime perjantaina ja tottakai meidän pitää päästää tuoreet isovanhemmat katsomaan esimmäistä lapsenlastaan, pikkuprinsessaa :) Ahh, ihana mennä sinne taas, oltiin viime kesänäkin siellä kaks kertaa ja se on aivan, kuin menis isolle kesämökille. Kyllä siellä luonnon helmassa sielu lepää:) 

Loppuun vielä jatkoa sisustushaasteelle:

JOTAIN MUSTAVALKOISTA:

Meidän patalaput.-ja hanska on ainakin mustavalkoiset. Upea sisustuselementti :D Tilasin nää Hobby Hallista, kun muutettiin tänne uuteen asuntoon.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa :)