tiistai 3. huhtikuuta 2012

Vanhat lemppari tv-sarjat

Mulle tuli aamulla jostain syystä mieleen lapsuuden/nuoruuden tv-sarjat. Voi vitsi ne olikin vaan hyviä:) Vaikka mä oonkin aiemmin kertonut rankkoja juttuja lapsuudesta ja siitä, kuinka sitä se alkoholi siivitti, niin kyllä sieltä löytyy niitä hienojakin hetkiä. Niihin kuului justiin nämä, kun koko perhe kokoontui telkkarin ääreen katsomaan jotain hyvää sarjaa. Muistatteko te näitä?

(kuva täältä)
Iki-ihana Ruusun aika. Mä muistan tästä justiin ton koiran ja sitten sen perheen poikamaisen tytön, jota sanottiin Roopeksi. Se oli aina kauheen pelottavaa, kun tämä Roope kävi siellä vintillä puhumassa mummohaamunsa kanssa. Hui. Niin ja sitten muistuu mieleen se pieni kauppa, missä tää tyttö aina kävi ja siellä oli maailman ihanin kauppias-setä:)

(kuva täältä)
 Blondi tuli taloon. Jee! Tää oli ihan huippu :) Tästä muistuu mieleen tietenkin se "blondi" eli Anu Hälvä ja sitten se tyttö. Juu ja se maailman ärsyttävin naapurin akka, joka hyppäs niillä jatkuvasti!

(kuva täältä)
Milkshake. Tästä on vaan jotain ihan pieniä muistikuvia ja tää oli aika lyhyt sarja kai. Sen mä muistan, että siinä jauhettiin mies alussa lihaksi ja siitä tehtiin sitten pihvejä hampurilaisten väliin, joista tietenkin sitten tuli huippumenestys :D Aika skitsottava ajatus, enkä mä tästä juuri mitään muistakaan.

(kuva täältä)
Metsolat. Yks ihanimmista sarjoista kautta aikojen! Tämä on tullut monen monta kertaa uusintana ja varmaan joka kerta oon joka jakson katsonut. Ihanan realistinen sarja:) Pienempänä Eeva oli mun ehdoton lemppari ja yks kauheimpia kohtia oli, kun se ja Stig joutui siihen auto-onnettomuuteen heti hääjuhlien jälkeen:(

(kuva täältä)
Puhtaat valkeat lakanat. Tästä sarjasta ei oo kyllä pienenä ymmärtäny hölkäsen pöläystä, mutta silti se on jäänyt mieleen ja se oli jotenkin hyvä. Mitään yksittäisiä kohtia en niinkään muista, mutta näyttelijöiden naamataulut on jäänyt mieleen:)

(kuva täältä)
Kyllä isä osaa. Hah, niin hömppä sarja, kun olla ja voi. Tässä oli oikein kunnon näsäviisastelija-lapset ja nenäkäs äiti. Ja ennenkaikkea tollo isä :) Tykättiin kyllä koko perhe tästä! Ja sittenhän tälle tuli jatko-osa "Mummo", mutta ei se mun mielestä ollut niin hyvä, koska siinä ei ollut sitä äitiä enää, mutta kyllä sekin katsottua tuli!

Nämä oli niitä lemppareita pienenä, jotka on jäänyt mieleen. Tuleeko teille muita mieleen ja ootteko te katsoneet näitä?

4 kommenttia:

 1. Kyllä isä osaa on iha huippu!! :D Latasin varmaan joku vuos sit ne kaikki jaksot ja tuli varmaa parissa päivässä katottuu kaikki :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhah, mullakaan ei oo varmaan, ku puoltoista vuotta, kun ne kaikki jaksot viimeksi katoin :D

   Poista
 2. Toi Kyllä isä osaa oli kyllä hauska sarja :D Vissiin viime jouluna tai jotain tosta tuli joku maratooni kakkoselta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua vaan kävi viimeksi jo sitä isää sääliksi, kun ne kaikki on niin ilkeitä sille:) Raasu! :D

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa :)