perjantai 6. huhtikuuta 2012

Hiustenhoitoapua?!

Te joilla on kokemusta hiustenpidennyksistä ja niiden hoidosta, niin onko teillä mitään tuotetta/sarjaa, mitä suosittelisitte etenkin vaaleille pidennyksille?
Vaikka mulla on ollu iät ja ajat pidennykset päässä, niin en oo löytänyt omaa lempparia ja parhaaksi todettua tuotetta vielä. Ja nyt täytyy todellakin pitää hyvää huolta näistä hiuksista, että näitä samoja pystyisi käyttää mahdollisimman kauan. Tuntuu, että mä saan omat pidennykseni huonoon kuntoon paljon nopeammin, kuin muut. Turhauttavaa!
Elikkä, nyt haetaan oikein hyvää shampoota, hoitoainetta, hopeashampoota/hoitoainetta (mielellään jotain vähemmän hiusta kuivattavaa) ja muita hiustenhoitotuotteita.

Kerrohan ihmeessä mulle oma suosikkisi, että mäkin saan hiukseni pysymään kauniina :)


4 kommenttia:

 1. Hei=) Tämä postaus on jo jonkin aikaa sitten postattu, mutta jäin nyt illalla selailemaan sun blogia=) Mulla on pidennyksiin ollut käytössä Sexy Hairin: SilkySexyHair Shampoo. Sitä kampaaja suositteli pidennyksille ja se on kyllä toiminut tosi hyvin. Saman sarjan hiuksiin jätettävä hoitoaine on ihan huippu pidennyksille. Selvittää, silottaa ja antaa kiiltoa kivasti. Ja nää tuotteet on hinnaltaankin vähän edullisempia kun monet muut kampaamo tuotteet. Sitten toinen tosi hyvä tehohoito on RedKenin Blonde Glam hopeatehohoito. Poistaa keltasuutta tehokkaasti. Tätä tosin itse tilaan aina Feel uniquelta, kun en raaski Suomesta ostaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kiitos vinkistä, pitääpä kokeilla :) Mä oon niin onneton tunari, että saan pidennykseni heti sellaseksi kuivaksi hamppukasaksi, kun jästipää en voi heti ostaa kunnon aineita, aaargh! Varsinkin nyt nimenomaan tehohoito olis paikallaan! Mäpä alan heti netistä ettiä kyseisiä tuotteita, kiitti vielä kerran:)

   Poista
 2. Tämä postaus on tosi vanha, mutta oon kamppaillut saman asian takia jo montamonta vuotta, nutta vihdoin löysin täydelliset tuotteet pidennyksille, Redkenin soft all -sarja! Sitä on kehuttu ihan hirveästi ja kokeilin itse tuotteita ja ne toimii loistavasti.. Pidennykset ei mene takkuun eikä kuiva, nyt tilasin siihen vielä tehonaamion samasta sarjasta, jota en ole vielä kokeillut, mutta uskon että sekin n loistava :) toivottavasti joku saa apua tähän iänikuiseen ongelmaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JESSS!! Kiitos paljon vinkistä, kokeilen heti :) Onko sulla muuten minkä väriset pidennykset? Vaaleat kun ainakin menee niin helposti takkuun yms.

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa :)