keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Kylppärin suunnittelua

Kyllä tuli niin ahdistava olo, että piti saada äkkiä ajatukset johonkin muualle. Ja mikäs sen parempi keino on, kun ottaa läppäri syliin ja sukeltaa tavaroiden, vaatteiden ja meikkien ihmeelliseen maailmaan.

Meillähän on toi kylppäri vielä aivan kesken. Tai no, enpä mä oo täysin tyytyväinen mihinkään huoneeseen, mutta kun tässä ei miljonäärejä olla, niin täytyy osata olla kiitollinen siitä, mitä on! Mutta siis toi kylppäri...Mulla on ollu pienoinen ongelma sen kanssa, kun olisin halunnut siitä violetin sävyisen, mutta...Siellä, kun sattuu olemaan tällaista laattaa: 


 Eli violetin sävyn saa unohtaa! Ja koska tämä nyt kuitenkin on vaan vuokra-asunto, niin mä en nyt kumminkaan ala laattoja vaihtelemaan mun mielitekojeni takia :D Joten, plan B: väreiksi siis harmaata ja viininpunaista ja valkoista.
Ajattelin tässä mielessäni, että suihkuverho ja matto olisivat harmaita ja sitten pyyhkeet ja muut yksityiskohdat viininpunaisia ja valkoisia.
kuva täältä

Kuva täältä

Kuva täältä
Kuva täältä
Kuva täältä
Kuva täältä

 Onpas muuten yllättävän vaikeaa löytää viininpunasia koriste-esineitä tai ylipäätään kylppäriin sopivia esineitä...Punaisena kyllä löytyis vaikka ja mitä. Noh, etsivä löytää! Pitää nyt kierrellä kaupoissa silmät kunnolla auki :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa :)