maanantai 26. maaliskuuta 2012

Meikkejä

Tein teille kollaasin meikeistä (ja onpa siellä lakkikin), mitä tilaan ensi kuun alkupuolella, kun saan rahaa.
Tuotteet tilaan Thebos: lta.
 Mä oon löytänyt ton sivuston aika äskettäin ja meinasin tiputtaa leukani, koska sieltä saa aivan uskomattoman edullisesti meikkejä ja vielä ihan merkkituotteitakin. Aikasemmin en ookkaan vielä tilannut, mutta nyt on kyllä ihan pakko! Sivustolta löytyy myös merkkihajuvesiä, esim. nyt oli Guessin hajuvesi tarjouksessa 29,90e, mutta sitä en vielä malttanut tilata, vaikka hiiri meinasikin ihan väkisin suunnata sen tuotteen päälle:)Näiden lisäksi löytyy asusteita, vaatteita, kenkiä ja koruja. Valikoima ei ole mikään hirveän laaja, mutta varmasti jokaiselle jotain löytyy:)Mutta mä nyt hillitsen itseni ja tilaan sitten seuraavaksi sieltä Burberryn tuoksun, koska oon niin kauan niitä halunnut kokeilla!

Ja tuotteet on vasemmalta oikealle: Wet´n Wild luomiväri 3,90e, Maybelline Blush-800 Pressworthy Pink 3,90e, huulikiilto Loreal Infallible Never Fail Lip Gloss-440 Coral reef 3,90, Maybelline ruskettava kosteusvoide Dream Sun Glow 7,90e, Valkoinen lakki 5e, Maybelline Lash Stiletto ripsiväri 3,90e, huulikiilto Fruity Lip Balm 1,90e, kynsilakka Saffron-sävy 50 Pink 3,90, hoitovoide Re-Gen Oil Specialist Treatment-raskausarvet, arvet, kuiva iho 5,90e
Kaikki yhteensä siis 40,20e.
Mun mielestä ei paha ollenkaan. Ottaen vielä huomioon, että mä en todellakaan voi törsätä omaisuuksia mihinkään, koska en edes oo töissä tällä hetkellä.
Mua kyllä kovasti kiinnostaa toi ruskettava kosteusvoide, onko kellään kokemusta tosta? Mä näin koko tuotteen vasta ihan ekaa kertaa. Ja itseruskettavafriikkinä sitä on pakko kokeilla:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa :)